Piatra la rinichi, cum se manifesta?
piara la rinichi, cum se manifesta? daca aveti dure in lojele renale cu traseu catre org genitale, urina tulbure, inchisa la culoare..s-ar descrie colica renala.
Piatra daca exista nu poate decat prin deplasarea ei pe traiect sa derajeze si sa apara durerea...zgarie si astfel apare hematuria(sange in urina)., apare si infectie, etc.faceti urg un control la medic...ne tratata poate avea consecinte grave
Piatra daca exista nu poate decat prin deplasarea ei pe traiect sa derajeze si sa apara durerea...zgarie si astfel apare hematuria(sange in urina)., apare si infectie, etc.faceti urg un control la medic...ne tratata poate avea consecinte grave
3 comentarii
piara la rinichi, cum se manifesta? daca aveti dure in lojele renale cu traseu catre org genitale, urina tulbure, inchisa la culoare..s-ar descrie colica renala.
ai dureri in zona rinichilor.Ferestete sa nu iti fie frig la picioare de acolo se trag toate.Consuma zilnic 2 litri de ceai renal-L se gaseste in comert. Elimina nisipu si pietrele mici. Durerea e mare daca piatra nu iese imediat ce sa desprins din rinichi.EU iti recomand control la doctor sau medicina naturista la domiciliu.Consuma foarte multe lichide.
ai dureri in zona rinichilor.Ferestete sa nu iti fie frig la picioare de acolo se trag toate.Consuma zilnic 2 litri de ceai renal-L se gaseste in comert. Elimina nisipu si pietrele mici. Durerea e mare daca piatra nu iese imediat ce sa desprins din rinichi.EU iti recomand control la doctor sau medicina naturista la domiciliu.Consuma foarte multe lichide.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 36 pietre la rinichiul dept
- 1piatra la rinichi sau prostatita?
- 3o piatra de 5mm la rinichi se poate elimina singura?
- 5nisip rinichi... recomandati-mi ceva eficient
- 14rinichii mei produc pietre in continuu
- 4pietre la rinichi
- 6posibil piatra la rinichi?
- 3eliminare piatra
- 0piatra la rinichi
- 0Piatra la fiere si la rinichi
- 0Pietre la rinichi
- 0Ecografie rinichi
- 1Pietre la rinichi!!! OPERATIE!
- 1pietre frecvente la rinichi
- 0Hidronefroza grad 2, pietricele si nisip
- 0Piatră la rinichi
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
- 0Alcaloza urinara
Mai multe informații despre: pietrele la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: