Scurgere inodora, incolora din penis?
Buna ziua.In urma cu aprox. 2 saptamani, am receptionat o lovitura destul de puternica in zona "sensibila" la fotbal.La 2 zile am simtit intepaturi in uretra, mi-a aparut o scurgere purulenta dimineata(doar o picatura).Am luat 7 zile doxiciclina+aplicatii locale cu nidoflor, suspectand o uretrita, si "picatura matinala" s-a transformat intr-o scurgere incolora din penis, in cantitati mici, Simt si dureri in zona testiculara/inghinala, mai ales in partea dreapta, nu foarte accentuate, iar urina este colorata.Mentionez ca nu am dureri la mictiune, arsuri sau senzatie imperioasa de urinare iar intepaturile din uretra au disparut.Ma deranjeaza aceasta scurgere, desi cum am mai spus nu este in cantitati mari, abia se pateaza lenjeria, dar ea persista pe tot parcursul zilei.
Care ar fi explicatia pentru aceasta scurgere?Poate fi o inflamatie a prostatei?Sa urmez in continuare tratamentul cu doxiciclina?
Multumesc anticipat.
Care ar fi explicatia pentru aceasta scurgere?Poate fi o inflamatie a prostatei?Sa urmez in continuare tratamentul cu doxiciclina?
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 6scurgeri albe penis!
- 16Posibila infectie ori BTS?
- 7scurgere alba penis
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 1Pete Rosii, secretie alb gălbuie, miros urat
- 0Scurgere albă penis si cultura negativa - ce ar putea fi?
- 0Scurgere alb-gălbuie
- 1Scurgeri din penis si bubite rosii
- 0Lichid alb din penis
- 1Infecție?
- 1Scurgere alba dimineata
- 1AJUTATI-MA VA ROG! Pete de culoare roz penis
- 2Sperma Scurgeri
- 1Scurgeri fara bagare de seama
- 2Pot avea gonoree?
Mai multe informații despre: scurgere alba din penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: