pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

Buna ziua ! Prietenul meu a obseervat acum cateva zile pate rosii micute pe penis, iar la contact i se inroseste foarte tare si are si o usoara senzatie de usturime. A inceput tratament cu canesten. Ce sfat imi puteti da. Va multumesc!

domnule doctor mi-a trecut acea roseata de pe testicule cu lomexin, dar am observat ca a inceput sa mi se usuce zona aceea..vreau sa va intreb cu ce as putea inlocui crema lomexin pentru acele crapaturi de pe capul penisului? va multumesc anticipat

se poate sa mi se fi uscat pielea de pe penis si din varful lui din cauza faptului ca am folosit lomexin in cantitati prea mari?

buna seara.o intrebare daca se poate...
Acum ceva timp am fost cu o tipa.mie mi-au aparut niste pete rosii pe penis...ea a zis ca are gardnerella vaginalis...si ca doctorul i-a spus ca o are de la mine.ca se transmite numai prin contact sexual neprotejat etc etc. La ea se manifesta cu usturime si cu mes ders la toaleta*din 10 in 10 minute si nu facea nimic.Eu nu am avut si nu am nici o usturime.NU am luat nimic, nu am fost la doctor, mi-au trecut...ca acum dupa 1 an de la ultimul contact sexual sa imi apara iar.si acum sunt cu altcineva.sunt sanse sa am eu ceva? sa ma ingrijorez? ce sa fac? daca am ceva? imi puteti spune ?
Sunt niste pete rosii, nu ma dor, nu ma mananca.
Acum ceva timp am fost cu o tipa.mie mi-au aparut niste pete rosii pe penis...ea a zis ca are gardnerella vaginalis...si ca doctorul i-a spus ca o are de la mine.ca se transmite numai prin contact sexual neprotejat etc etc. La ea se manifesta cu usturime si cu mes ders la toaleta*din 10 in 10 minute si nu facea nimic.Eu nu am avut si nu am nici o usturime.NU am luat nimic, nu am fost la doctor, mi-au trecut...ca acum dupa 1 an de la ultimul contact sexual sa imi apara iar.si acum sunt cu altcineva.sunt sanse sa am eu ceva? sa ma ingrijorez? ce sa fac? daca am ceva? imi puteti spune ?
Sunt niste pete rosii, nu ma dor, nu ma mananca.

si ca sa continui.am si niste crapaturi pe capul penisului.ce ar putea sa fie?

buna seara.am si eu o problema.am niste scurgeri ma rog am fost la ginecoloc am facut testul papanicolau si am primit tratament cu flamexim, clindamycid, zanocid si ovule si ovule cervugid...iar prietenului meu nu iau prescris nimik...eu sun inca sub tratament.si de cand am inceput tratamentul nu am mai avut trelatii sexuale...iar azi mia spus ca ii tot apar niste pete rosii pe penis apoi se vindeca si ii merge pielita de pe penis.mi-a spus ca i sa intamplat de mai multe ori.ce este???ce sa faca???sa merg eu la medicul ginecolog sa intreb daca el nu trebuie sa ia tratament??caci din cate cred eu aici este vorba de candidozasi se transmite sexual?multumesc.astept raspuns:*

Pentru bogdanel1990:
Puteti inlocui Lomexinul cu Travogen.
Nu mai aplicati crema in cantitati mari!
Puteti inlocui Lomexinul cu Travogen.
Nu mai aplicati crema in cantitati mari!

Pentru madmedina:
Probabil ca prietenul dvs trebuie sa schimbe marca de prezervativ deoarece aceasta il irita.
Pentru iritatie poate folsi Advantan crema.
Probabil ca prietenul dvs trebuie sa schimbe marca de prezervativ deoarece aceasta il irita.
Pentru iritatie poate folsi Advantan crema.

Pentru JmEk86:
Pentru a afla daca dvs aveti vreo boala cu transmitere sexuala ar trebui ca noua dvs partenera sa faca un examen Papanicolau.
Pentru a afla daca dvs aveti vreo boala cu transmitere sexuala ar trebui ca noua dvs partenera sa faca un examen Papanicolau.

Pentru marcela.sorina:
Intrebati ginecologul ce boala aveti si solicitati un tratament si pentru prietenul dvs. Daca acesta nu vi-l da, mergeti la un dermatolog sa il consulte pe prietenul dvs spunandu-i medicului ce boala aveti.
Intrebati ginecologul ce boala aveti si solicitati un tratament si pentru prietenul dvs. Daca acesta nu vi-l da, mergeti la un dermatolog sa il consulte pe prietenul dvs spunandu-i medicului ce boala aveti.

Buna seara DL Dr Acum doua saptamani am fost diagnosticat cu PSORIASIZ in zona capului si am urmat un tratament format din XAMIOL GEL, CALCIU MAGNEZIU ZINC, Si un sampon MEDIKET PLUS.Asi vrea k sa va spun k am terminat tratamentul cu rezultate fff bune ce pot ca sa va spun k nu se mai cunoaste deloc.Cea ce vreau k sa va intreb pe dumneavoastra trebuie ca sa mai continui tratamentul cu aceste medicamente sau ar trebui schimbate, si daca exista riscul de a reaparea.Va multumesc anticipat!!!

Buna ziua. Probabil ca ati mai raspuns la astfel de probleme, dar nu am cautat chiar prin toate paginile. Problema mea este urmatorea : Inflamatia preputului in zona capului penisului (necircumcis), dupa contactul sexual (cu prezervativ). Apare doar intr-o parte, este moale la atingere..si arata ca si cum ar contine un lichid. La cel putin 10 - maxim 15 minute dispare

Buna seara !! in continuare e problema mea actuala urmata de primul meu post, la care miati recomandat Bepanthen, am folosit crema timp de 6 zile ranile parca au trecut, dar dupa primul contact neprotejat cu prietena mea mia reaparut o taietura, ruptura mica rotunda pe preput (la fel ca inainte sa folosesc Bepanthen si in acelasi loc)+ iritatie rosie a capului si preputului, iar pielea subtire de pe cap se duce jos in anumite zone. Am citit probleme asemanatoare aici pe forum, dar nu stiu ce crema sa aleg, Fucidin, Travogen sau Advantan. O fi ceva iritatie, ciuperca sau doar mecanica? Va multumesc anticipat "Buna seara domnule doctor si tuturor utilizatorilor, problema mea a inceput in momentul in care partenera mea a inceput sa ia anticonceptionale, dupa cateva zile am observat o scurgere galbuie am fost la medic si mia dat un tratament pt. chlamydia si candidoza, scurgerea a trecut la finalul tratamentului, intre timp si ea a fost la ginecolog si ia dat un tratament cu metronidazol pt. amn2, dar mie tot imi ramaneau ca niste mici taieturi pe preput care nu au trecut dupa ambele tratamente. Miam facut o analiza a secretiei uretrale si mia iesit ca am streptococ de grupa B, am mai urmat 2 tratamente cu cefurozima si ofloxacin conform antibiogramei, dar acele taieturi refuza sa dispara. ce analize as mai putea face sau de ce persista acele taieturi? alte simptome nu am, scurgeri, dureri la urinat "

buna seara domnule doctor.. de cam 2 3 saptamani capul penisului este incretit uneori si mi-au aparut niste bubite misci si rosii pe gland . ce ar trebuii sa fac. multumesc

am uitat sa mentionez ca nu simt nici o durere sau inconvenienta.
imi cer scueze pentreu post dublu
imi cer scueze pentreu post dublu

buna ziua! azi de dimineata am observat o pata rosiatica-mov pe penis. nu pe cap. ma nelinisteste. am facut doar sex protejat si sunt intr o relatie de 4 ani. va rog frumos sa ma ajutati!

Pentru Emy69:
Noi discutam aici despre celalart cap! Cel cu preput!
Daca tratamentul v-a fost de folos il puteti relua cand reapar simptomele.
Noi discutam aici despre celalart cap! Cel cu preput!
Daca tratamentul v-a fost de folos il puteti relua cand reapar simptomele.

Pentru Vm135:
Probabil ca actul sexual este fie prea brutal, fie prea lung ca durata. De aceea apare inflamatia.
Probabil ca actul sexual este fie prea brutal, fie prea lung ca durata. De aceea apare inflamatia.

Pentru calinb:
Probabil ca este o iritatie mecanica.
Probabil ca este o iritatie mecanica.

Pentru andrei3213:
Ar trebui fie sa cititi tot ce s-a discutat pana acum aici, fie sa mergeti la un dermatolog.
Ar trebui fie sa cititi tot ce s-a discutat pana acum aici, fie sa mergeti la un dermatolog.

Pentru castro:
Poate ca ati luat vreo pastila !
Poate ca ati luat vreo pastila !

Buna seara. Am citit prin sutele de comentarii pe aceasta tema, dar vreau sa va aduc in atentie si problema care a aparut la sotul meu. Ieri i-au aparut niste pete rosi mici pe capul penisunui, nu are mancarimi si nu-l ustura. Tot ieri mi-a aparut si mie scurgerea foarte densa si "laptoasa" (nemirositoare), azi venind-u-mi menstruatia. Contact nu am mai avut de 3 zile. Ce putem sa facem in cazul in care suntem in India si nu putem merge la un control? Am citit prin mesaje de Triderm, Pimafucort, Travacort ce imi recomandati pentru sotul meu? Imi puteti spune care sunt motivele acestor probleme? Suntem de o luna jumate aici si nu am avut nimic pana acum.

Buna ziua...de 2 zile am sesizat in varful penisului niste bubite mici si rosii(zici ca-i pojar)am vreo 7-8 punctulete dinastea.am avut contact protejat, exceptant pe cel oral...am sunat un doctor dermatolog si mi-a recomandat o pastila de fluconazol 150 mg, si pimafucim crema de 2 ori pe zi...ma intreb oare, ar putea fi ceva grav, sau doar o bacterie ceva?mentionez ca nu simt usturari la urinare, mancarimi sau alte simptome...merci pt atentia acodata!

Buna ziua, Dl doctor, am si eu o problema de vreo 6 zile a inceput de la o uscare a piele de pe penis, pana la piele crapata rosiatica, exact cea care inveleste capu penisului, e rosu find accentuat cu niste crapaturi nu foarte mari, dar deranjante, si se formeaza o solutie albicioasa, mentionez ca nu ma mai ustura, nu ma mai doare, am dat eu cu niste crema mai grasa de corp, si ma doare putin doar cand e decalotata, va rog o crema buna sau un sfat, multumesc frumos !!!

Buna ziua...am si eu o problema..acum vreo 2 lunisi ceva, mi-a aparul un fel de iritatie rosiatica pe pielea penisului inspre varf zona iritata fiind oarecum redusa, insa de atunci au inceput sa apara acelasi fel de pete si inspre baza... daca decalotez se observa cam la fel si am obsevat de vreo 2 saptamani ca acelasi gen de iritatie mi-a aparut si in interiorul buricului, nu am usturimi sau mancarimi, de obicei fac dus zilnic si imediat dupa dus parca nu se mai observa asa accentuat,..prima data iritatia a aparut in perioada cand am inceput sa refolosesc prezervativul cu partenera..dar am mai avut si contact fara in aceeasi perioada..iar in ultimele 2 luni numai cu prezervativ...as vrea daca se poate sa-mi recomandati ceva.sau sa-mi spuneti daca simtomele reprezinta ceva grav...Va Multumesc

Buna ziua dl doctor.
In zona din varful penisului mi-au aparut niste rani. Se vad ca niste cheaguri de sange si simt un disconfort. De la ce poate fi si cum as putea remedia?
O a doua problema este ca noaptea se manifesta niste mancarimi in zona dintre anus si testicole. si mi se pare ca ar fi un fel de canal in zona respectiva, dinspre anus pana pe testicole.
Puteti sa ma ajutati va rog? Pentru un consult mai amanuntit unde anume ar trebui sa merg?
Multumesc.
In zona din varful penisului mi-au aparut niste rani. Se vad ca niste cheaguri de sange si simt un disconfort. De la ce poate fi si cum as putea remedia?
O a doua problema este ca noaptea se manifesta niste mancarimi in zona dintre anus si testicole. si mi se pare ca ar fi un fel de canal in zona respectiva, dinspre anus pana pe testicole.
Puteti sa ma ajutati va rog? Pentru un consult mai amanuntit unde anume ar trebui sa merg?
Multumesc.

Buna seara, vorbeam mai sus de cateva taieturi care sunt localizate la baza frenului, dar deja nu mai pot.. cu Bepanthen taieturile se vindeca cam la 2, 3 zile dupa contact; contactele leam redus la unul sau doua pe saptamana, dar dupa fiecare contact reapar, neprotejat sunt mai accentuate, protejat sunt dar parca mai lejere. Ar trebui sa folosesc alta crema ? Ar trebui sa nu am contact o anumita perioada, cat timp ? Sa merg sa mai fac iar analize, ce analize sa fac? Va multumesc anticipat si va urez un an mult mai bun ca anul trecut !

Buna dimineata, revin cu un nou post, intradevar cred ca am ceva ciuperca sau boala, acuma dimineata am observat pe preput la baza capului ca am un fel de rana circulara cam de 1mm jumate diferita de celelalte taieturi pielita e catre un galbui parca nu prea stiu cum sa o explic, iar pe cap cateva puncte rosii cat un varf de ac. Ce analize trebuie sa fac? sau imi recomandati altceva ? Va multumesc anticipat. O zi buna.

Buna ziua,
As vrea sa stiu unde ar trebui sa imi fac o programare pentru consultatie (urolog sau dermato-venerolog), pentru ca de vreo 2-3 saptamani am observat o pata vanata in partea dreapta (in spre varf) a glandului si de asemenea am senzatia ca uretra este putin inflamata; cateodata am simt o usoara usturime pe uretra dar nu cand urinez. Mentionez ca am o piatra (nu foarte mare) la rinichi si iau Cystone (pentru eliminarea pietrei). M-am gandit ca de aceea exista acele mici usturimi temporare (si inflamatia uretrei) pentru ca stiu ca medicamentul "macina" piatra incet, iar ce se elimina irita uretra. Dar totusi m-am gandit ca un consult nu ar strica dar vreau sa stiu unde sa apelez.
Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu unde ar trebui sa imi fac o programare pentru consultatie (urolog sau dermato-venerolog), pentru ca de vreo 2-3 saptamani am observat o pata vanata in partea dreapta (in spre varf) a glandului si de asemenea am senzatia ca uretra este putin inflamata; cateodata am simt o usoara usturime pe uretra dar nu cand urinez. Mentionez ca am o piatra (nu foarte mare) la rinichi si iau Cystone (pentru eliminarea pietrei). M-am gandit ca de aceea exista acele mici usturimi temporare (si inflamatia uretrei) pentru ca stiu ca medicamentul "macina" piatra incet, iar ce se elimina irita uretra. Dar totusi m-am gandit ca un consult nu ar strica dar vreau sa stiu unde sa apelez.
Multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Bube rosii, nedureroase si umflatura pe penis
- 2ajutorrrr!! bubite rosii pe capul.. penisului
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 55boala venerica? help pls...
- 15bubite rosii pe penis
- 3bubite rosii pe capul penisului care nu il dureau, nici nu il mancau.au disparut dupa 4-5 zile
- 3nimeni nu stie ce am: mi-au aparut pete rosii in diferite parti ale corpului
- 4Ciuperca? Mucoasa alba?
- 0pete mici de culoare rosie pe piele
- 1pete rosii pe gat
- 2pete rosii pe brat?
- 2eruptie cutanata
- 1Pata rosie spate
- 2Mancarime penis - posibil boala cu transmitere sexuala?
- 0Pete rosii pe corp
- 0Senzație de arsură și roșeață a capului penisului
- 0Pete rosii pe piele de aproape un an
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: