bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help

30-06-2007
cris1234
Nu este medic/terapeut
cris1234
pe capul penisului (sub piele) mi-au aparut bubite rosii, partenera de sex este de incredere, iar marca de prezervativ o folosesc de multa vreme. pe penis a pe langa bubite mai apare si o substantza incolora (cred eu) care cand dau sa spal se face alba ca resturilea alea ce raman daca nu te speli dupa ejaculare (nu e cazul aici). Domnu doctor va rog sa imi recomandatzi un uguent care sa ma ajute deuarece Neopreolul asta care il folosesc acum vad ca amelioreaza bubitzele dar nu ma scapa de substantza alba. Multzumesc
3 comentarii
0
01-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu vă pot spune cu certitudine, dar pare a fi mai degrabă o manifestare a unei candidoze.
Fie (cel mai bine) mergeţi cu prietena la doctor, fie faceţi un test cu bicarbonat astfel: luaţi bicarbonat de sodiu de la magazinul alimentar şi preparaţi o soluţie cu o lingură la 200 ml de apă. Spălaţi-vă după contact sexual cu soluţia de bicarbonat, şi continuaşi să vă spălaţi încă de 6 ori, cam la 8 ore. Dacă observaţi o ameliorare, faptul pledează puternic pentru candidoză.
0
01-07-2007, ora 00:00
cris1234
Nu este medic/terapeut
cris1234
va multzumesc pt raspunsul foarte rapid. In cazul in care testul cu bicarbonat este pozitiv, ce trebuie sa fac in continuare pt a scapa de aceasta candidoza si cat de periculoasa este. Va multzumesc anticipat.
0
06-01-2011, ora 13:54
Broken Angel
Nu este medic/terapeut
Broken Angel
Am si io aceeasi problema cu niste bubite mici rosii pe capul penisului sub piele, prima data a fost o pata rosie care secreta o substanta alba urat mirositoare si m-am tratat cu LOMEXIN crema timp de 2 luni si degeaba si FLUCOVIM comprimate vreo 12 zile, si mai rau au aparut bubite rosii care se sparg si au un aspect urat ca niste cicatrici si imi este teama sa nu am Candidoza sau alte boli sau infectii !!!!!!
Ce tratament imi recomandati pt a scapa de aceasta problema pe care o am de vreo 2 luni de zile !!!!! Astept raspuns. Va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •