pete rosii pe corp si gat

am un baietel de 15 ani caruia i-au aparut pete rosii pe corp. initial am crezut ca e varsat de vant, dar s-au intins ca o ciuperca. decat pe fata si membre nu are
8 comentarii

Mergeti la un medic dermatolog si nu asteptati sa se extinda mai mult!!

Este important de stiut daca a avut o pata mai mare la inceput si daca ulterior au aparut celelalte, si de asemenea daca eruptia este doar pe trunchi. In acest caz poate fi vorba de pitiriazis rozat Gibert. Mihaela Costache, medic dermatolog

am fost astazi cu baietelul la dermatolog si mi-a spus ca pe corp are pitiriazis pentru care mi-a dat o mixtura mentolata, iar pe gat a spus ca are foliculita pentru care mi-a dat augmentin. baietelul meu sufera de parapareza spastica si encefalopatie infantila. as vrea sa stiu il supara tare aceste pete ? el nu vorbeste si nu stiu ceea ce simte. multumesc

Pitiriazisul versicolor nu doare, poate avea insa o usoara senzatie de mancarime a pielii.

buna seara. m-am uitat mai devreme la o poza in care se vedea cum arata pitiriazisul versicolor. la fel sunt si petele de pe baietelul meu. si pe gat sunt sigura ca sunt aceleasi pete ca au aparut in acelasi timp. oare mixtura mentolata si augmentinul sunt bune pentru ac. afectiune? am mai citit si eu pe aici si am vazut ca nimeni nu spune ca s-a tratat cu aceste medicamente.

pitiriazisul versicolor nu se trateaza cu mixtura mentolata, iar augmentinul a fost recomandat pentru foliculita. Daca are pitiriazis versicolor trebuie sa folosesti creme antimicotice, de exemplu Biazol, de doua ori pe zi, timp de 4 saptamani.

buna seara
as vrea sa stiu si eu daca baietelul meu in varsta de 16 ani are harnie inghinala. cred ca din cauza ca tine picioarele in foarfeca si fff incordate i s-au ridicat ousoarele deasupra penisului in stanga si in dreapta, iar punguta a ramas goala. el nu sta in fund sa imi pot da seama daca coboara la loc si as mai vrea sa stiu daca trebuie neaparat operat, sau tot ce tine de aceasta problema. daca are dureri...el sufera de diplegie spastica cu elemente extrapiramidale. va multumesc si va rog sa ma scuzati dar asa am stiut eu sa ma exprim.
as vrea sa stiu si eu daca baietelul meu in varsta de 16 ani are harnie inghinala. cred ca din cauza ca tine picioarele in foarfeca si fff incordate i s-au ridicat ousoarele deasupra penisului in stanga si in dreapta, iar punguta a ramas goala. el nu sta in fund sa imi pot da seama daca coboara la loc si as mai vrea sa stiu daca trebuie neaparat operat, sau tot ce tine de aceasta problema. daca are dureri...el sufera de diplegie spastica cu elemente extrapiramidale. va multumesc si va rog sa ma scuzati dar asa am stiut eu sa ma exprim.

Buna ziua, de o saptamana pe linia de contur a gatului mi-a aparut o pata rosie nu foarte mare sa zic ca are cam un centimetru lungime si unul latime, initial a fost roz si putin sesizabila insa la o saptamana s-a intins putin si este mai intens colorata, am mancarimi inca de la aparatie insa erau mai mult ca niste gadilaturi, acum sunt ca niste intepaturi care imi dau o senzatie de mancarime mai accentuata, ce sa fac, am observat ca se intinde tot pe linia gatului, imi este teama sa nu se intinda si mai mult, ce parere aveti ? astept un raspuns cu mare nerbadare va multumesc !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22pete maronii pe corp
- 2pete uscate
- 2brobonite si pete pe piele
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 8niste pete ciudate
- 4pete pe fata bebelusului
- 8pete rosii pe penis
- 3pata pe mana
- 3Pete pe piept
- 3De 5 ani nu reusesc sa scap de petele de pe maini
- 6Pata ciudata la subratul stang