pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen

Buna!Sunt nou p aici.Ma scuzati ca am creat un nou subiect despre pete, dar nu m-am descurcat altfel...Asa, deci de vreun an cred imi apar uneor niste pete rotunde rosii in primele zile, apoi mai maronii, dupa care dispar.Nu ma mananca, nu ma dor.Sunt localizate pe partea din fata a umarului, sau pe piept, sau p abdomen.Nu sunt multe, adica sa fie raspandite pe tot abdomenul, apar in grupulete, si nici nu apar mereu si pe umar si pe abdomen si pe piept.AM cautat ceva p net, si nu cred sa fie ceva cu transmitere sexuala pt ca de 5 ani am aceeasi partenera, iar ea nu are nici o pata, si nici alte simptome.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
3 comentarii

Ati consultat un dermatolog? Ati urmat vreun tratament?

cred ca si la mine e ceva asemanator..apar in grupuri (cate 3 cate 4) sunt rosiatice si dak le scarpin se albeste partea rosiatica..ca si cum s-ar coji pielea..sunt aproape rotunde si delimitate de o dunga rosie...mi-au aparut pe piept si gat...cele de pe piept au disparut dar a ramas semn (cand fac baie se inrosesc..se accentueaza)...si inca nu am consultat dermatolog..astept raspuns...dak e nevoie pot da si poze la ele

buna ziua, as avea si eu o intrebare pt domnul doctor daca se poate un raspuns, am observat acum un an dupa expunerea la soare (m-am expus dupa ani de zile si poate a fost prea brusc pt piele) un grup de pete rosiatice care apoi au devenit maronii odata cu fixarea bronzului, am crezut ca sunt doar niste pistrui si n-am acordat importanta, fiindca eu am tenul foarte deschis si pe fata am pistrui maronii, si pe umar imi aparuse in trecut niste pistrui datorita expunerii la soare care n-au mai disparut...in fine, petele care ma nelinistesc de anul trecut s-au marit si unele s-au unit, sub sub piet pe partea stanga, uneori ma mananca zona si obisnuiesc sa ma scarpin, inca nu am apelat la un dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete pe piele sub forma unor arsuri (forma circulara)
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 3pete pe piele de ceva vreme...
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 2pete albe pe piele
- 2pete pe piele
- 4pete pe fata bebelusului
- 3help! pete albe pe corp
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 3pete maronii pe burta
- 3pete rozalii pe spate
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 2cum dispar semnele de la cosuri?