pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
Buna!Sunt nou p aici.Ma scuzati ca am creat un nou subiect despre pete, dar nu m-am descurcat altfel...Asa, deci de vreun an cred imi apar uneor niste pete rotunde rosii in primele zile, apoi mai maronii, dupa care dispar.Nu ma mananca, nu ma dor.Sunt localizate pe partea din fata a umarului, sau pe piept, sau p abdomen.Nu sunt multe, adica sa fie raspandite pe tot abdomenul, apar in grupulete, si nici nu apar mereu si pe umar si pe abdomen si pe piept.AM cautat ceva p net, si nu cred sa fie ceva cu transmitere sexuala pt ca de 5 ani am aceeasi partenera, iar ea nu are nici o pata, si nici alte simptome.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Ati consultat un dermatolog? Ati urmat vreun tratament?
cred ca si la mine e ceva asemanator..apar in grupuri (cate 3 cate 4) sunt rosiatice si dak le scarpin se albeste partea rosiatica..ca si cum s-ar coji pielea..sunt aproape rotunde si delimitate de o dunga rosie...mi-au aparut pe piept si gat...cele de pe piept au disparut dar a ramas semn (cand fac baie se inrosesc..se accentueaza)...si inca nu am consultat dermatolog..astept raspuns...dak e nevoie pot da si poze la ele
buna ziua, as avea si eu o intrebare pt domnul doctor daca se poate un raspuns, am observat acum un an dupa expunerea la soare (m-am expus dupa ani de zile si poate a fost prea brusc pt piele) un grup de pete rosiatice care apoi au devenit maronii odata cu fixarea bronzului, am crezut ca sunt doar niste pistrui si n-am acordat importanta, fiindca eu am tenul foarte deschis si pe fata am pistrui maronii, si pe umar imi aparuse in trecut niste pistrui datorita expunerii la soare care n-au mai disparut...in fine, petele care ma nelinistesc de anul trecut s-au marit si unele s-au unit, sub sub piet pe partea stanga, uneori ma mananca zona si obisnuiesc sa ma scarpin, inca nu am apelat la un dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 3pata vinetie pe spate
- 4mancarimi in zona inghinala
- 5pete albe mai jos de zona gatului..
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 4pete pe fata in urma acneei
- 4pete care se cojesc
- 16pete albe pe piele
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 3pete in zona inghinala
- 11maini rosii cu pete albe
- 7pete rosii pe burtica si spate, numai la caldura...
- 1Pete de la alcool.
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 2mancarimi si pete rosii
- 0pete si leziuni pe picior
- 1Pata neagra
- 1Pete spontane în zona sânului
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: