Pete colorate
Buna ziua,
Tocmai mi-am luat o trimitere catre dermatologie insa nu stiu cat de curand voi putea ajunge, asa ca am inceput sa caut informatii si am gasit site-ul si forumul dumneavoastra si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.
De mai bine de 2 saptamani mi-au aparut pe mana stanga niste pete maronii, ca si cum as fi bronzata, exact deasupra degetelor si chiar un pic pe degetul din mijloc, luand forma inelului. Ulterior in urmatoarea saptamana mi-a aparut o mica pata de acelasi gen si pe mana dreapta. Mentionez ca prezint nici un fel de iritatie, nu ma mananca. Initial nu le-am acordat prea mare importanta, crezand ca vor disparea de la sine, dar acum ma tem sa nu fie vorba de ceva mai serios care s-ar putea extinde.
Din cate am citit in cadrul dictionarului medical afisat pe site-ul dumneavoastra ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba de pete hipercromice pigmentare.
As dori sa imi spuneti daca se poate, daca este vorba despre aceasta boala sau daca simptomele se incadreaza pe un alt diagnostic si cum anume se poate trata?
Va multumesc anticipat,
O zi excelenta!
Tocmai mi-am luat o trimitere catre dermatologie insa nu stiu cat de curand voi putea ajunge, asa ca am inceput sa caut informatii si am gasit site-ul si forumul dumneavoastra si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.
De mai bine de 2 saptamani mi-au aparut pe mana stanga niste pete maronii, ca si cum as fi bronzata, exact deasupra degetelor si chiar un pic pe degetul din mijloc, luand forma inelului. Ulterior in urmatoarea saptamana mi-a aparut o mica pata de acelasi gen si pe mana dreapta. Mentionez ca prezint nici un fel de iritatie, nu ma mananca. Initial nu le-am acordat prea mare importanta, crezand ca vor disparea de la sine, dar acum ma tem sa nu fie vorba de ceva mai serios care s-ar putea extinde.
Din cate am citit in cadrul dictionarului medical afisat pe site-ul dumneavoastra ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba de pete hipercromice pigmentare.
As dori sa imi spuneti daca se poate, daca este vorba despre aceasta boala sau daca simptomele se incadreaza pe un alt diagnostic si cum anume se poate trata?
Va multumesc anticipat,
O zi excelenta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 8pete maronii-rosiatice-violacee pe corp
- 39pete rosii pe piele
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 16pete albe pe piele
- 3pata pe coasta dreapta
- 7Pete care apar doar noaptea
- 1Pete albe pe piele
- 8pete rosii pe obraz
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 1Pete si bube piele
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 1Pete pe picioare care nu dispar!
- 1Pete ciudate pe corp
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
- 0Pete rosii pe corp
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: