Pete colorate
![Krmen107](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Tocmai mi-am luat o trimitere catre dermatologie insa nu stiu cat de curand voi putea ajunge, asa ca am inceput sa caut informatii si am gasit site-ul si forumul dumneavoastra si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.
De mai bine de 2 saptamani mi-au aparut pe mana stanga niste pete maronii, ca si cum as fi bronzata, exact deasupra degetelor si chiar un pic pe degetul din mijloc, luand forma inelului. Ulterior in urmatoarea saptamana mi-a aparut o mica pata de acelasi gen si pe mana dreapta. Mentionez ca prezint nici un fel de iritatie, nu ma mananca. Initial nu le-am acordat prea mare importanta, crezand ca vor disparea de la sine, dar acum ma tem sa nu fie vorba de ceva mai serios care s-ar putea extinde.
Din cate am citit in cadrul dictionarului medical afisat pe site-ul dumneavoastra ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba de pete hipercromice pigmentare.
As dori sa imi spuneti daca se poate, daca este vorba despre aceasta boala sau daca simptomele se incadreaza pe un alt diagnostic si cum anume se poate trata?
Va multumesc anticipat,
O zi excelenta!
Tocmai mi-am luat o trimitere catre dermatologie insa nu stiu cat de curand voi putea ajunge, asa ca am inceput sa caut informatii si am gasit site-ul si forumul dumneavoastra si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta.
De mai bine de 2 saptamani mi-au aparut pe mana stanga niste pete maronii, ca si cum as fi bronzata, exact deasupra degetelor si chiar un pic pe degetul din mijloc, luand forma inelului. Ulterior in urmatoarea saptamana mi-a aparut o mica pata de acelasi gen si pe mana dreapta. Mentionez ca prezint nici un fel de iritatie, nu ma mananca. Initial nu le-am acordat prea mare importanta, crezand ca vor disparea de la sine, dar acum ma tem sa nu fie vorba de ceva mai serios care s-ar putea extinde.
Din cate am citit in cadrul dictionarului medical afisat pe site-ul dumneavoastra ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba de pete hipercromice pigmentare.
As dori sa imi spuneti daca se poate, daca este vorba despre aceasta boala sau daca simptomele se incadreaza pe un alt diagnostic si cum anume se poate trata?
Va multumesc anticipat,
O zi excelenta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 2problema dermatologica
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 22pete maronii pe corp
- 39pete rosii pe piele
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 4Pata maronie pe umar, arsura solara...
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar
- 0Pete pe fata
- 2pete pe corp
- 1Pete din ce in ce mai mari pe corp.
- 2Cu ce sa tratez o dermatoza?
- 0Pete rozalii pe piele san
- 0pete albe pe spate
- 1pete albe pe maini
- 1Pete pe spate si piept, buze iritate si basicute pe degete
- 0Probleme ale pielii - pete
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
- 5Pete vinetii purpurii pe picioare