pete in zona inghinala
am o pata in zona inghinala(partea stanga) o am cred ca de aproximativ 1 an ( nu i'am dat atentie pana acum) nu ma doare nu ma ustura nu am mancarimi, e de culoare roz spre vanat, arata ca o arsura, de curand, 3-4 saptamani mi-a aparut si pe partea dreapta, am 21 de ani si nu am facut sex niciodata fara prezervativ, m-am protejat tocmai pentru a nu risca.nu stiu cum am dobandito; este posibil sa fie de la transpiratie???(de fel transpir foarte mult).mi-au trecut tot felul de idei prin cap care mai de care mai macabre si nu stiu ce sa cred.as dori un raspuns, multumesc anticipat.
3 comentarii
Acele pete nu au legatura cu sexul!
Probabil ca ati facut o ciuperca in acea zona datorita conditiilor favorizante ale regiunii (intuneric si umezeala).
Daca apar mancarimi sau pata se extinde este bine sa mergeti la un consult dermatologic.
Probabil ca ati facut o ciuperca in acea zona datorita conditiilor favorizante ale regiunii (intuneric si umezeala).
Daca apar mancarimi sau pata se extinde este bine sa mergeti la un consult dermatologic.
va multumesc frumos pentru raspuns, va rog sa ma credeti ca mi s'a luat o piatra de pe inima.multumesc inca o data!numai bine si multa sanatate
buna ziua am si eu o problema.MI-AU APARUT niste pete mici rosi asa ca niste cosuri pe fata langa ochi.si nu stiu cum sa le dau jos am fost in anglia in vacanta si am fost la o farmacie cu un prieten ce locuieste acolo mi-au dat o crema dar a ramas fara rezultat.si daca e cineva care se pricepe as vrea sa stiu o crema pt prietena mea pt a scoate cosurile negre si ceva pentru a astupa gropile lasate de cosuri ceva de genul asta mi zis sa intreb va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciuperca?
- 2ciuperca in zona inghinala?
- 3pete maro pe buze
- 3Pete albe pe piele
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 51boli de piele?
- 1Pete albe pe piele
- 5Umflatura in zona inghinala
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 23Dureri inghinale si in fesa dreapta
- 1Pete si bube piele
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 3pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres? am anxietate
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 3Arsuri, mancarimi intre picioare
- 2Pete roz-rosiatice pe piele
- 0Petesii pe piele
Mai multe informații despre: Zona inghinala pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: