pete maro care se inmultesc

am niste pete maro pe piele care se inmultes.medicu mi-a prescris o crema da nu au disparut.Oare o fi de la ficat??
3 comentarii

De ce nu consuli alt doctor? ? mai multe pareri sunt bune incearca!

am avut si eu aceste pete marao (pitiriazis - apar de la imunitatea scazuta ) care se imulteau pe tot corpul, am reusit sa scap de ele cu ajutorul tinturii de iod si clotrimazolului crema. Dupa dus se taponeaza cu tintura de ion si apoi se unge cu clortimazol crema.

probabil este o ciuperca luata de la bazin sau dak ai purtat hainele altcuiva kre are aceasta ciuperca.
am si eu aceasta ciuperca..si din pacate nu exista un tratament pentru ca aceasta sa treaca definitiv :((
mie imi apare in fiekre primavara si urmez un tratament de 10-14 zile cu o solutie speciala preparata la farmacie (data de medicul de familie) si Biazol(crema)
dupa ce urmez tratamentul petele dispar...dar dp un timp reapar deoarece ciuperk ramane in haine, in lenjeria de la pat :|
medicul mi-a recomandat sa port haine din bumbac pe kre sa le fierb pt distrugerea ciupercii ;)
cel mai bn e sa consulti un dermatolog ;):*:*
am si eu aceasta ciuperca..si din pacate nu exista un tratament pentru ca aceasta sa treaca definitiv :((
mie imi apare in fiekre primavara si urmez un tratament de 10-14 zile cu o solutie speciala preparata la farmacie (data de medicul de familie) si Biazol(crema)
dupa ce urmez tratamentul petele dispar...dar dp un timp reapar deoarece ciuperk ramane in haine, in lenjeria de la pat :|
medicul mi-a recomandat sa port haine din bumbac pe kre sa le fierb pt distrugerea ciupercii ;)
cel mai bn e sa consulti un dermatolog ;):*:*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 2pete albe p scrot si la baza penisului
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3pata vinetie pe spate
- 11puncte albe pe fata
- 7Pete care apar doar noaptea
- 3help! pete albe pe corp
- 5pete albe in jurul semnelor
- 3pete in zona inghinala
- 26Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 7Dermatita seboreica
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 2Pete rosii pe spate
- 0Pete portocalii in palme
- 0Pete albe pe piele
- 1Pete in zona gatului
- 1pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres?
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: