Pete rosii
De vreo doua luni mi-au aparut niste pete rosii pe gat, piept pana la umeri.Sunt ca niste cerculete lipite, un rosu intens si pielea devine imbatranita.As vrea un raspuns un raspuns mai CLAR va rog.Va multumesc!!!
3 comentarii
Buna.
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Pentru dany_magda:
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Pentru mialina:
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 6pete rosii la subsuoara
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3urticarie
- 4pete rosii pe umeri
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 3pete rosii pe piele
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 1pete rosii pe piele
- 4pete rosii cu mancarimi
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 3Alergie pe corp - pete roșioare
- 0Pete ca sange sub piele picior