Pete rosii
De vreo doua luni mi-au aparut niste pete rosii pe gat, piept pana la umeri.Sunt ca niste cerculete lipite, un rosu intens si pielea devine imbatranita.As vrea un raspuns un raspuns mai CLAR va rog.Va multumesc!!!
3 comentarii
Buna.
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Am si eu o problema si as vrea daca se poate un raspuns.De aproximativ o luna mi-au aparut pe corp ceva pete rosii.Prima data au aparut la gleznele ambelor picioare, apoi s-au extins pana la genunchi, iar acum le am pana la sold.Sunt mai rare, sunt de o culoare cam rosie, nu ma prea mananca numai atunci cand cred ca vor sa apara.Va rog daca puteti sa ma ajutati!Va multumesc!
Pentru dany_magda:
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Poate fi un Pitiriazis rozat, un Pitiriazis versicolor, o eczematida, o tinea, etc.
Cred ca trebuie sa va vada un dermatolog.
Pentru mialina:
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Cred ca si dvs trebuie sa ajungeti la un dermatolog deoarece pot fi mai multe boli cu acest tip de manifestare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3are alergie?
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 3Pete rosi pe piele si se inmultesc...
- 7pete rosii care se extind
- 2pete rosii pe corp!
- 6Pustule pe piele
- 3pete rosii pe piele...
- 4pete rosii pe umeri
- 3pete rosii pe mana care ma mananca
- 3pata rosie la subrat!!!
- 1pete rosii ce apar la stres; emotii
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 0mi-au aparut niste pete rosii pe piept
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 0pete rosii pe piele
- 1Pata rosie sub piele
- 1Pata rosie spate
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: