Pete in zona genitala
Acum 2-3 saptamani mi au aparut niste pete pe preput. (imagini la linkul de mai jos) Nu am nici un fel de mancarime, durere din cauza lor. Incep sa imi fac griji sa nu fie ceva serios. Mi am dat cu elocom gel si dupa ce imi dau pentru o durata scurta mi se pare ca se fac mai putin vizibile.Daca pana saptamana viitoare nu sunt mai ok o sa ma duc la un dermatolog, pana atunci orice sfat si ajutor e bine primit. De mentionat ca am 17 ani si sunt virgin.
https://imgur.com/a/roAakrG - imaginile
https://imgur.com/a/roAakrG - imaginile
1 comentarii
Bună ziua,
Cel mai indicat este sa mergeți la dermatolog. Nu așteptați să treacă de la sine si nu urmați niciun tratament pe ghicite pentru ca puteti agrava situatia. Dacă nu ați avut relatii sexuale, sfera afectiunilor se reduce destul de mult. Programați-vă la doctor si urmați tratamentul recomandat. Multă sănătate!
Cel mai indicat este sa mergeți la dermatolog. Nu așteptați să treacă de la sine si nu urmați niciun tratament pe ghicite pentru ca puteti agrava situatia. Dacă nu ați avut relatii sexuale, sfera afectiunilor se reduce destul de mult. Programați-vă la doctor si urmați tratamentul recomandat. Multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2afectiune a aparatului genital masculin
- 2pata alba pe penis
- 0O pata pe penis
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 3Pete rosii pe penis, usoara inflamare a preputului
- 5pete penis + poze
- 2Pata (basica) pe penis
- 2Pata delimitata, de aprox 2 cm diametru, pe gland
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 5pete rosii pe capul penisului
- 2celebra pata rosie pe penis
- 0Pete maronii zona penisului
- 0pete pe capul penisului nedureroase
- 3Problema, pete ale penisului.
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 1Pielea penisului neagră
- 3Pete albe pe prepuț
Mai multe informații despre: pete pe penis