Pete albe pe prepuț
Buna ziua. Mi-au apărut brusc două pete albe pe pielea penisului, pur și simplu sunt precum o decolorare, nu este nici dureroasa, nu prezintă nici mâncărimi, pur și simplu e acolo estetic. Contact intim am avut acum o lună cu cineva, însă protejat. Menționez ca fac sala, pot apărea de la transpirație ? Habar nu am. Greșeala mea este că după sala nu mă spăl pe mâini întotdeauna. Am citit că ar putea fi pete Fordyce, însă chiar nu știu. Să mă îngrijorez daca pur și simplu nu prezintă simptome, arsuri, dureri, usturimi, etc ? Sunt identice cu acestea. Mulțumesc -https://www.google.com/search?q=penile+white+spots&tbm=isch&ved=2ahUKEwjX0ODg7KH4AhXLh_0HHd5HAH8Q2-cCegQIABAC&oq=penile+white+spots&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoCCCk6BAgpEA06BAgAEEM6BQgAEIAEOgYIABAeEAg6BAgAEA06CAgAEB4QCBANUNUMWOM_YN1DaAlwAHgAgAGPAYgBzxOSAQQzLjE5mAEAoAEBsAEFwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=Ca6iYpeoHcuP9u8P3o-B-Ac&bih=664&biw=360&client=ms-android-oppo-rvo3&prmd=isvn&hl=en-US#imgrc=HcBh0m5F1SrGfM
3 comentarii
La fel mi a apărut și mie acum 2saptamani aproape identic cu pozele alea care ai făcut referire și îmi este frică să nu fie lichen sleroatrofic!îmi este frică să mă duc la doctor dar cred că trebuie pt că am înțeles că fără tratament avansează și nu prea este bine deloc, momentan am piciorul în gips și nu pot să mă deplasez ! dacă afli ce ai, anunță-mă și pe mine ce ar trebui sa facem
Salut !mie între o zi mai mi a apărut încă o pată care se mărește în afară de cele de acum 2 săptămâni, chiar a intrat frica în mine !Ție mai ți a apărut în afară de alea două sau s-au mărit în dimensiuni?
Salutare !
Aceste simptome pot fi legate cu un disbalans hormonal, mai ales dacă la sală consumați și ceva proteine …
În rest nu aveți de ce sa va faceți griji.
Va recomand sa consultați medicul dermatolog și sa evitați auto diagnostic și aurotratamentul !
Multă sănătate și cind rezolvati dați un mesaj sa știm și noi concluzia finală !
Succese !
Aceste simptome pot fi legate cu un disbalans hormonal, mai ales dacă la sală consumați și ceva proteine …
În rest nu aveți de ce sa va faceți griji.
Va recomand sa consultați medicul dermatolog și sa evitați auto diagnostic și aurotratamentul !
Multă sănătate și cind rezolvati dați un mesaj sa știm și noi concluzia finală !
Succese !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ciuperca... revenire :(
- 4Pete albe pe penis
- 0O pata pe penis
- 2Mi-au petele astea albe langa (oo)
- 4Pata alba pe gland
- 0Pete albe pe capul penisului
- 2Pata neagra pe capul penisului, langa deschiderea uretrei
- 2Pete albe pe capul penisului
- 2Pata (basica) pe penis
- 0Pata rosie pe penis, 15 ani
- 5pete rosii pe capul penisului