Pete albe pe prepuț

12-06-2022
Errghorst
Nu este medic/terapeut
Errghorst
Buna ziua. Mi-au apărut brusc două pete albe pe pielea penisului, pur și simplu sunt precum o decolorare, nu este nici dureroasa, nu prezintă nici mâncărimi, pur și simplu e acolo estetic. Contact intim am avut acum o lună cu cineva, însă protejat. Menționez ca fac sala, pot apărea de la transpirație ? Habar nu am. Greșeala mea este că după sala nu mă spăl pe mâini întotdeauna. Am citit că ar putea fi pete Fordyce, însă chiar nu știu. Să mă îngrijorez daca pur și simplu nu prezintă simptome, arsuri, dureri, usturimi, etc ? Sunt identice cu acestea. Mulțumesc -https://www.google.com/search?q=penile+white+spots&tbm=isch&ved=2ahUKEwjX0ODg7KH4AhXLh_0HHd5HAH8Q2-cCegQIABAC&oq=penile+white+spots&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoCCCk6BAgpEA06BAgAEEM6BQgAEIAEOgYIABAeEAg6BAgAEA06CAgAEB4QCBANUNUMWOM_YN1DaAlwAHgAgAGPAYgBzxOSAQQzLjE5mAEAoAEBsAEFwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=Ca6iYpeoHcuP9u8P3o-B-Ac&bih=664&biw=360&client=ms-android-oppo-rvo3&prmd=isvn&hl=en-US#imgrc=HcBh0m5F1SrGfM
3 comentarii
0
19-06-2022, ora 01:13
Florin
Nu este medic/terapeut
Florin
La fel mi a apărut și mie acum 2saptamani aproape identic cu pozele alea care ai făcut referire și îmi este frică să nu fie lichen sleroatrofic!îmi este frică să mă duc la doctor dar cred că trebuie pt că am înțeles că fără tratament avansează și nu prea este bine deloc, momentan am piciorul în gips și nu pot să mă deplasez ! dacă afli ce ai, anunță-mă și pe mine ce ar trebui sa facem
0
19-06-2022, ora 11:00
Florin
Nu este medic/terapeut
Florin
Salut !mie între o zi mai mi a apărut încă o pată care se mărește în afară de cele de acum 2 săptămâni, chiar a intrat frica în mine !Ție mai ți a apărut în afară de alea două sau s-au mărit în dimensiuni?
1
21-06-2022, ora 09:21
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Salutare !
Aceste simptome pot fi legate cu un disbalans hormonal, mai ales dacă la sală consumați și ceva proteine …
În rest nu aveți de ce sa va faceți griji.
Va recomand sa consultați medicul dermatolog și sa evitați auto diagnostic și aurotratamentul !
Multă sănătate și cind rezolvati dați un mesaj sa știm și noi concluzia finală !
Succese !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete albe pe pielea copilului - ce ar putea fi?
  • Puncte albe pe faţă
  •