celebra pata rosie pe penis
Stiu ca sa mai discutat aceasta problema dar totusi astept si eu un raspuns. Timp de 5 zile am luat augumentin pt o durere de masea, in aceste zile am intretinut relati sexuale neprotejate cu partenera mea. De doua zile mi.a aparut aceste pete pe capul penisului si este foarte rosu(inflamat), pe langa asta am o mancarime/usturime in acea zona. Si prietena mea sa vaitat de o mancarime in zona intima. Astazi mi.am cumparat la indemnul unui prieten betadina unguent si o sa imi dau de doua ori pe zi(dimineata si seara). Este posibil sa fie de la antibiotice? Este bine sa folosesc betadina incontinuare? Multumesc.
2 comentarii
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un dermatolog - poate fi o banala candidoza sau un eritem fix postmedicamentos sau alte probleme.
Am inceput sa ma spal de ieri cu bicarbonat de sodiu si problema incepe sa dispara. Nu mai sunt inflamat si nici nu mai am mancarimi. Roseala incepe sa dispara. Am un prieten care de curand a avut aceiasi problema din cauza antibioticelor luate de prietena lui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 2pata alba pe partea stanga a penisului
- 4pata rosie pe penis
- 2dupa ultimul contact sexual mi-a aparut pe capul penisului, in apropierea atei, o pata roza
- 2pata alba pe penis
- 3pata rosie pe penis.
- 0pete rosii pe penis:(
- 3Pete rosii pe penis, usoara inflamare a preputului
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 1o pata rosie pe capul penisului
- 3Pata rosie la baza penisului - diametru cca 5 mm
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 4Pete albe penis
- 0Pete in jurul penisului albiciose cu puroi
- 0Pete albe pe penis
- 3Ajutor! usturime pe pielea penisului si/sau pe corp
Mai multe informații despre: pete pe penis