Pete din nastere
Buna ziua, am doua pete din nastere, una pe tibie si alta pe pulpa in spate, cea de pe pulpa arata mai degraba ça o alunita mai mare dar o am din nastere si nu si-a schimbat niciodata forma.
Cea de pe tibie, ei bine, sunt mai multe alunite midi, una langa alta da distanta de 1-2 cm iar pe ele toate e o pata, nu stiu cum sa esplic, pata nu este inchisa rau la culoare, defapt este putin, foarte putin mai inchisa decat pielea. Presupun ça e semn dun nastere tinand cont ça il am de cand m-am nascut. Sa merg la dermatolog sa verific? Sau nu merita sa imi bat capul. Multumesc
Cea de pe tibie, ei bine, sunt mai multe alunite midi, una langa alta da distanta de 1-2 cm iar pe ele toate e o pata, nu stiu cum sa esplic, pata nu este inchisa rau la culoare, defapt este putin, foarte putin mai inchisa decat pielea. Presupun ça e semn dun nastere tinand cont ça il am de cand m-am nascut. Sa merg la dermatolog sa verific? Sau nu merita sa imi bat capul. Multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Da, prudent ar fi, sa faceti acest consult.
Da, prudent ar fi, sa faceti acest consult.
S-a modificat ceva in aspectul acestor pete ? Stii vorba aia cu legatul la cap daca (nu) te doare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie
Mai multe informații despre: pete din nastere