pete si leziuni pe picior
Buna seara,
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
Mamei mele, in varsta de 60 de ani, i-au aparut in urma cu aproximativ 2 saptamani niste pete maronii-mov(in viziunea mea, au aspectul unei panze de paianjan groasa). Acum a aparut si niste leziuni, iar petele s-au extins. Nu am consultat niciun medic pt ca am presupus ca s-a lovit. Nu a aparut senzatia de mancarime sau usturime, nu o deranjeaza nimic. Mi-ar fi de mare ajotor o parere avizata, mai ales ca maine este 1 decembrie si, in general, are un program f incarcat, As vrea sa stiu daca ar trebui sa mergem la uregnte. Pot trimite o poza pentru acuratete.
Multumesc anticipat,
Anca
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete care se exfoliaza
- 3alergie de la o crema
- 2Pete rosiatice pe fese
- 12am niste pete pe corp
- 3Pete albe pe piele
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 39pete rosii pe piele
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 17Mi-a aparut pe umar chiar la incheietura o pata, va rog sa ma ajutati!
- 10pete maronii pe picior
- 10Pete maronii (pistrui) in zona gleznelor...de la ce oare si cum scap de ele?
- 3pete in zona inghinala
- 3Pete pe burta, inchise la culoare (+poza)
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 1Pete in zona gatului
- 1Pete rosii de la IsotrexIN gel
- 4Pata ciudata la incheietura mainii (la palma)
- 1pata maronie pe talpa
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
Mai multe informații despre: pete pe piele pete maronii pe corp
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: