pete aparute in urma vaccinului

14-07-2009
sabina irina
Nu este medic/terapeut
sabina irina
Buna ziua!
Fetita mea in varsta de 9 luni jumatate are de mai multe luni 4 pete mici pe umar unde i s-a facut vaccinul cand am iesit din maternitate.Mi s-a spus atunci ca o sa-i apara un semn si sa nu o dau cu nimic ca ii fac mai rau.Este normal sa aiba petele astea si cand o sa-i treaca?Petele sunt mici, vinetii ca o urma de la un cos.
Multumesc.
1 comentarii
0
15-07-2009, ora 11:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vaccinele contin mercur, fromadehida, hidroxat de aluminiu si inca multe alte otravuri foarte puternice, de care cele mai multe mame HABAR nu au.
Este evident ca dupa astefel de vaccine apar o GRAMADA de probleme, mai ales daca tinem cont de varsta frageda la care se face vaccinarea cand copiii nu au nici un sistem imunitar dezvoltat.
Eu nu mi-as vacccina copilul decat la amenintarea cu moartea stiind ceea ce stiu despre ele...
Consultati un doctor homeopat caci este SINGURA modalitate de a anihila cat de cat efectele dezastruase ale vaccinelor. Doctorii normali vor da din cao spunand ca e normal ceea ce se intampla desi NU ESTE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul