Pete albicioase in cavitatea bucala
![MaraTom](/arata_img.php?img=cont_122610.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Nu stiu daca postez subiectul unde trebuie, dar nu stiu unde ar trebui sa scriu problema mea.
Mamei mele (care sufera de metastaze osoase) i-a iesit in cavitatea bucala niste pete albicioase ce s-au extins si marit. Ea zice ca le simte si in gat. Sunt prezent pe cerul gurii, gingii si limba. Initial am crezut ca e o afta bucala mai nervoasa, am mers la farmacie si am luat un gel pe baza de salvie plus ceai de salvie, dar nu i-a trecut. Am mers iarasi si mi-a dar un sirop preparat in farmacie (nu stiu cum se cheama) presupunand ca e o bacterie ceva, sau o scadere a sistemului imunitar.
Imi este foarte mila de ea pentru ca ncii nu mai poate manca. Si asa are boala care o are ce o tine tintuita la pat, acum nici nu mai poate manca.
Imi puteti da un sfat, va rog, ce sa iau, cum sa o tratez?
Va multumesc frumos!
Nu stiu daca postez subiectul unde trebuie, dar nu stiu unde ar trebui sa scriu problema mea.
Mamei mele (care sufera de metastaze osoase) i-a iesit in cavitatea bucala niste pete albicioase ce s-au extins si marit. Ea zice ca le simte si in gat. Sunt prezent pe cerul gurii, gingii si limba. Initial am crezut ca e o afta bucala mai nervoasa, am mers la farmacie si am luat un gel pe baza de salvie plus ceai de salvie, dar nu i-a trecut. Am mers iarasi si mi-a dar un sirop preparat in farmacie (nu stiu cum se cheama) presupunand ca e o bacterie ceva, sau o scadere a sistemului imunitar.
Imi este foarte mila de ea pentru ca ncii nu mai poate manca. Si asa are boala care o are ce o tine tintuita la pat, acum nici nu mai poate manca.
Imi puteti da un sfat, va rog, ce sa iau, cum sa o tratez?
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4candida bucala
- 4Umflatura in cerul gurii
- 23cancer la limba
- 44Sunt disperata! Am candidoza bucala sau.?
- 3am vreo problema in cavitatea bucala?
- 3Cavitate bucala rosie
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa
- 0infectie in cavitatea bucala
- 2Usturimi in cavitatea bucala
- 6pata alba in interiorul buzei
- 1Gâlmă mică & mobilă în interiorul obrazului
- 1amigdalita bubita purulenta
- 3Cancer oral?
- 1Umflatura in partea obrazului, in interior.
Mai multe informații despre: cavitatea bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: