Pete albicioase in cavitatea bucala
Buna ziua,
Nu stiu daca postez subiectul unde trebuie, dar nu stiu unde ar trebui sa scriu problema mea.
Mamei mele (care sufera de metastaze osoase) i-a iesit in cavitatea bucala niste pete albicioase ce s-au extins si marit. Ea zice ca le simte si in gat. Sunt prezent pe cerul gurii, gingii si limba. Initial am crezut ca e o afta bucala mai nervoasa, am mers la farmacie si am luat un gel pe baza de salvie plus ceai de salvie, dar nu i-a trecut. Am mers iarasi si mi-a dar un sirop preparat in farmacie (nu stiu cum se cheama) presupunand ca e o bacterie ceva, sau o scadere a sistemului imunitar.
Imi este foarte mila de ea pentru ca ncii nu mai poate manca. Si asa are boala care o are ce o tine tintuita la pat, acum nici nu mai poate manca.
Imi puteti da un sfat, va rog, ce sa iau, cum sa o tratez?
Va multumesc frumos!
Nu stiu daca postez subiectul unde trebuie, dar nu stiu unde ar trebui sa scriu problema mea.
Mamei mele (care sufera de metastaze osoase) i-a iesit in cavitatea bucala niste pete albicioase ce s-au extins si marit. Ea zice ca le simte si in gat. Sunt prezent pe cerul gurii, gingii si limba. Initial am crezut ca e o afta bucala mai nervoasa, am mers la farmacie si am luat un gel pe baza de salvie plus ceai de salvie, dar nu i-a trecut. Am mers iarasi si mi-a dar un sirop preparat in farmacie (nu stiu cum se cheama) presupunand ca e o bacterie ceva, sau o scadere a sistemului imunitar.
Imi este foarte mila de ea pentru ca ncii nu mai poate manca. Si asa are boala care o are ce o tine tintuita la pat, acum nici nu mai poate manca.
Imi puteti da un sfat, va rog, ce sa iau, cum sa o tratez?
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4candida bucala
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 4Umflatura in cerul gurii
- 23cancer la limba
- 44Sunt disperata! Am candidoza bucala sau.?
- 3am vreo problema in cavitatea bucala?
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa
- 0infectie in cavitatea bucala
- 2Usturimi in cavitatea bucala
- 6pata alba in interiorul buzei
- 1Gâlmă mică & mobilă în interiorul obrazului
- 1amigdalita bubita purulenta
- 2Ulceratie in cavitatea bucala
- 3Cancer oral?
- 1Umflatura in partea obrazului, in interior.
Mai multe informații despre: cavitatea bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: