Cavitate bucala rosie
Buna ziua va adresez si eu o intrebare.
De ce am aceasta afectiune, si cum pot sa o remedie ?
De doua zile imi simt cavitatea bucala iritata, ca si cind am baut ceva acid.(am facut aceasta comparatie ca mi s-a intimplat odata acum citiva ani sa beau din greseala acid clorhidric) Cavitatea bucala este rosie in totalitate chiar si gingiile, si totodata o simt foarte sensibila.
Am 60 de ani, nu consum alcool, tutun, bauturi acidulate, cafea.Am facut o gargara cu bicarbonat dar nu am sesizat o ameliorare a senzatiei de mica usturime.
Astept un sfat de la d-voastra.
Va multumesc anticipat
De ce am aceasta afectiune, si cum pot sa o remedie ?
De doua zile imi simt cavitatea bucala iritata, ca si cind am baut ceva acid.(am facut aceasta comparatie ca mi s-a intimplat odata acum citiva ani sa beau din greseala acid clorhidric) Cavitatea bucala este rosie in totalitate chiar si gingiile, si totodata o simt foarte sensibila.
Am 60 de ani, nu consum alcool, tutun, bauturi acidulate, cafea.Am facut o gargara cu bicarbonat dar nu am sesizat o ameliorare a senzatiei de mica usturime.
Astept un sfat de la d-voastra.
Va multumesc anticipat
3 comentarii
iritatia este legata de problemele tractului digestiv
se exclud complet din alimentatie si LACTATELE
se foloseste Ossidenta o apa de gura de 5-6 ori pe zi si dupa se foloseste
Badijonaj bucal, glicerina boraxata, vit A uleioasa cu putina miere.. care se tin in gura.
se exclud complet din alimentatie si LACTATELE
se foloseste Ossidenta o apa de gura de 5-6 ori pe zi si dupa se foloseste
Badijonaj bucal, glicerina boraxata, vit A uleioasa cu putina miere.. care se tin in gura.
Va multumesc frumos pentru raspuns si de asemenea pentru promtitudine.M-ar fi interesat si care ar putea fi acele probleme ale tractului digestiv, ca eu nu reclam nimic.
va multumesc
va multumesc
1. de la limba si paan la intestinul gros.. tractul digestiv are aceiasi inervatie..si tot ce se intampla in abdomen se reflecta indirect in cavitatea bucala
2 un simplu reflux gastric ( care nu provoaca dureri).. tot poate afecta mult mucoasa faringiana
2 un simplu reflux gastric ( care nu provoaca dureri).. tot poate afecta mult mucoasa faringiana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4candida bucala
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 9umflatura in cerul gurii!!!
- 23cancer la limba
- 7Mugure blocat
- 0Pete albicioase in cavitatea bucala
- 3am vreo problema in cavitatea bucala?
- 0infectie in cavitatea bucala
- 2Usturimi in cavitatea bucala
- 6pata alba in interiorul buzei
- 1Gâlmă mică & mobilă în interiorul obrazului
- 1amigdalita bubita purulenta
- 2Ulceratie in cavitatea bucala
- 3Cancer oral?
- 1Umflatura in partea obrazului, in interior.
Mai multe informații despre: cavitatea bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: