Cancer oral?
Astazi am observat o mica, , bubita" in cavitatea bucala mai exact in interiorul falcii, este rosie inchisa la culoare, prezint dureri ale dintilor in ultima vreme, dar este posibil sa fie din cauza unei infectii a unei maseli, imi simt buzele uscate, sau o semzatie de genul, o usoara semzatie de disconfort in cultul gurii in ambele parti si o oritatie pe fata, mici bubite, initial am crezut ca este din cauza ca am mancat ceva eronat. Din ce am mai citit pe internet este posibil sa fie vorba despre un cancer oral. Mentionez faptul ca sunt fumator.
Nu stiu cum sa atasez o poza.
Nu stiu cum sa atasez o poza.
3 comentarii
Buna seara, ar trebui sa mergeti la un control pentru a stabili daca este intr-adevar o leziune cu semn de intrebare. Trebuie vazut si palpat locul respectiv (se poate face si un test cu un aparat special care sa depisteze daca intr-adevar este o anomalie de vreun fel) si facuta o anamneza riguroasa. Din pacate o poza nu ar ajuta prea mult
P.S: Daca ziceti ca sunteti fumator, personal v-as recomanda sa nu amanati consultul. Este un factor de risc serios, intr-adevar.
O seara buna!
P.S: Daca ziceti ca sunteti fumator, personal v-as recomanda sa nu amanati consultul. Este un factor de risc serios, intr-adevar.
O seara buna!
Buna seara, va sfatuiesc sa mergeti la un consult stomatologic pentru a stabili cauza durerii dintilor (cel mai probabil o sa aveti nevoie si de o radiografie panaromica) si in legatura cu acea "bubita" mergeti la catedra de Patologie Orala, la un consult de specialitate. Nu mai amanati consultul.
O seara buna.
O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4candida bucala
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 9umflatura in cerul gurii!!!
- 4Umflatura in cerul gurii
- 23cancer la limba
- 44Sunt disperata! Am candidoza bucala sau.?
- 3am vreo problema in cavitatea bucala?
- 3Cavitate bucala rosie
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa
- 2Usturimi in cavitatea bucala
- 6pata alba in interiorul buzei
- 1Gâlmă mică & mobilă în interiorul obrazului
- 1amigdalita bubita purulenta
- 2Ulceratie in cavitatea bucala
- 1Umflatura in partea obrazului, in interior.
Mai multe informații despre: cavitatea bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: