Putin ajutor daca se poate, va rog. un fel de pata de culoare alba pe penis
Salut. Mi-a aparut ceva pe capul penisului la baza in partea stanga si se raspandeste si spre dreapta. Este un fel de pata de culoare alba, este foarte putin umflata partea in care se afla chestia asta si cateodata provoaca si mancarimi. Spune-ti va rog ce e si cum se trateaza. Va multumesc din suflet!
3 comentarii
Descrierea nu este foarte utila... ar intra in discutie o balanita xerotica obliteranta, vitiligo, candidoza sau leucoplazie sau poate altele. Deoarece tratamentele si urmarirea sunt complet diferite este necesar sa va vada un dermatolog pentru a vi se stabili un diagnostic.
Buna seara! Dupa un contact sexual neprotejat, in iulie cu iubitul meu, mi-a aparut pe labia mica spre interior o bubita (o umflatura) alba care nu ma mananca, nu ma doare. Problema e ca din iulie pana acum aceasta s-a mai extins, am fost la 2 dr ginecologi, unu nu m-a bagat in seama si mi-a dat tratament pt altceva iar cel de al 2 lea mi-a zis ca este condilom si m-a cauterizat, mi-a luat pt pap si pt tipajul hpv.
Acum cand zona se vindeca, exact langa este tot aceiasi bubita alba dar mai mica; e posibil sa fie vreo ciuperca si nu condilom sau nu a cauterizat bine zona?? Se poate confunda cu altceva aceste condiloame?
As putea sa merg la dermato pentru o a 2a parere? Tind sa cred ca dr s-a grabit cauterizandu-ma ca am citit ca sunt tot felul de creme si solutii pt a scapa de aceste condiloame sau cel putin trebuia sa astepte rezultatul analizelor ca sa vada exact despre ce e vorba.
Acum cand zona se vindeca, exact langa este tot aceiasi bubita alba dar mai mica; e posibil sa fie vreo ciuperca si nu condilom sau nu a cauterizat bine zona?? Se poate confunda cu altceva aceste condiloame?
As putea sa merg la dermato pentru o a 2a parere? Tind sa cred ca dr s-a grabit cauterizandu-ma ca am citit ca sunt tot felul de creme si solutii pt a scapa de aceste condiloame sau cel putin trebuia sa astepte rezultatul analizelor ca sa vada exact despre ce e vorba.
Puteti sa mai cereti o parere la derma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 179alunite albe pe interiorul pielii al penisului
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 17Am o scurgere alba din penis
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 21problema penis
- 4se jupeste capul penisului
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 3Problema penis...
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 16Un penis subtire?
- 4preblema cu penisul
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 3Usturime penis
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
- 0Sub pielea preputului am o piele care atarna intr un fel de capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: