penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!

96 comentarii 1 2 3 4
0
18-03-2013, ora 15:16
badea97
Nu este medic/terapeut
badea97
frate nu iti face griji ca si io la 13 ani il aveam de 10 cm. nu stiam c sa fac si peste 3 ani il am de 19 cm
Asa ca frate nu iti face griji ca o sa iti creasca, ca normal penisul creste pana la 21 de ani
0
14-08-2013, ora 14:23
alinmarica
Nu este medic/terapeut
alinmarica
Salut
Daca nu esti minor si nu ai probleme cu inima atunci ai alternativa de a folosi suplimente pentru a-ti mari dimensiunea penisului. Sunt total inofensive, nu iti produc efecte secundare si nu trebuie sa faci altceva decat sa iei pastilele respective. Eu iti recomand niste suplimente care m-au ajutat si pe mine. Se numesc Xtrasize, si le gasesti pe foarte multe sit-uri in Romania. Sper sa iti rezolvi problema!
0
12-09-2013, ora 20:18
alexutzu16wow
Nu este medic/terapeut
alexutzu16wow
Salut!Am 16 ani fara 3 luni si mi-am masurat penisul si in erectie este de aproape 13-15 cm cam asa este normal la varsta mea?si cam cand ar trebui sa ma dezvirginez? Va rog raspundeti ca am nevoie de ajutor !Multumesc.
0
05-08-2020, ora 20:56
nuspune
Nu este medic/terapeut
nuspune
Penisul tău erect este bine. Chiar dacă este mai scurtă decât media unui bărbat, nu ai nevoie de lungime pentru a fi mulțumit sexual, indiferent dacă este singur sau cu o fată, pe măsură ce îmbătrânești. O femelă nu are nevoie de lungime pentru a avea un orgasm, are nevoie doar de atenție asupra celei mai sensibile părți a zonei vaginale, care este clitorisul ei. Penisul este bun pentru ejaculare, deci lungimea nu îl va afecta. Nu comparați penisul cu alți bărbați. Fii fericit cu ceea ce ai și cu marele sentiment pe care îl ai atunci când te relaxezi și lasă-ți orgasmul să aibă loc.
0
23-10-2020, ora 11:38
Sad Man
Nu este medic/terapeut
Sad Man
Salut de unde mai exact ai tu 13cm in erectie de la osul pubian sau de pe grasime ?
0
13-11-2020, ora 15:39
White86
Nu este medic/terapeut
White86
Salutare tuturor care mai sunt aici în 2020, vin și eu cu o problema care nu imi da pace de ani buni legat de penis, de mărimea lui am o varsta de 30 de ani stiu ca e foarte greu sa.mai pot rezolva ceva pentru al mari speranta moare ultima :) ce îmi recomandați pentru al mari are 12 de tot în stare de erecției ma simt foarte prost :| poate aveți vreo varianta pompe suplimente etc..mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
96 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •