penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
frate nu iti face griji ca si io la 13 ani il aveam de 10 cm. nu stiam c sa fac si peste 3 ani il am de 19 cm
Asa ca frate nu iti face griji ca o sa iti creasca, ca normal penisul creste pana la 21 de ani
Asa ca frate nu iti face griji ca o sa iti creasca, ca normal penisul creste pana la 21 de ani
Salut
Daca nu esti minor si nu ai probleme cu inima atunci ai alternativa de a folosi suplimente pentru a-ti mari dimensiunea penisului. Sunt total inofensive, nu iti produc efecte secundare si nu trebuie sa faci altceva decat sa iei pastilele respective. Eu iti recomand niste suplimente care m-au ajutat si pe mine. Se numesc Xtrasize, si le gasesti pe foarte multe sit-uri in Romania. Sper sa iti rezolvi problema!
Daca nu esti minor si nu ai probleme cu inima atunci ai alternativa de a folosi suplimente pentru a-ti mari dimensiunea penisului. Sunt total inofensive, nu iti produc efecte secundare si nu trebuie sa faci altceva decat sa iei pastilele respective. Eu iti recomand niste suplimente care m-au ajutat si pe mine. Se numesc Xtrasize, si le gasesti pe foarte multe sit-uri in Romania. Sper sa iti rezolvi problema!
Salut!Am 16 ani fara 3 luni si mi-am masurat penisul si in erectie este de aproape 13-15 cm cam asa este normal la varsta mea?si cam cand ar trebui sa ma dezvirginez? Va rog raspundeti ca am nevoie de ajutor !Multumesc.
Penisul tău erect este bine. Chiar dacă este mai scurtă decât media unui bărbat, nu ai nevoie de lungime pentru a fi mulțumit sexual, indiferent dacă este singur sau cu o fată, pe măsură ce îmbătrânești. O femelă nu are nevoie de lungime pentru a avea un orgasm, are nevoie doar de atenție asupra celei mai sensibile părți a zonei vaginale, care este clitorisul ei. Penisul este bun pentru ejaculare, deci lungimea nu îl va afecta. Nu comparați penisul cu alți bărbați. Fii fericit cu ceea ce ai și cu marele sentiment pe care îl ai atunci când te relaxezi și lasă-ți orgasmul să aibă loc.
Salut de unde mai exact ai tu 13cm in erectie de la osul pubian sau de pe grasime ?
Salutare tuturor care mai sunt aici în 2020, vin și eu cu o problema care nu imi da pace de ani buni legat de penis, de mărimea lui am o varsta de 30 de ani stiu ca e foarte greu sa.mai pot rezolva ceva pentru al mari speranta moare ultima :) ce îmi recomandați pentru al mari are 12 de tot în stare de erecției ma simt foarte prost :| poate aveți vreo varianta pompe suplimente etc..mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 18galma
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 27pete -albinoase- pe pielea penisului
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 9Penis de 12
- 6Implant bilute pe penis
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 3spirt pe penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 5Suspiciune nedezvoltare penis.
- 1Scurgere penis
- 2decalotarea penisului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 8usturime penis
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
Mai multe informații despre: Marirea penisului Penisul penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: