Penis Inflamat
Buna ziua am 21 de ani si nu sunt sigur daca de la prea mult sex sau am luat ceva, penisul meu sa umflat ma doare unpic pielea capului dar nu am alte semne... cum o pot trata ? trebuie sa merg la medic ? nu am pete nu se scurge nimic... e doar rosie si inflamata !
2 comentarii
E o afectiune cronica, care a trecut in acutizare, in cazul dat se pune oricum tratamentu in dependenta de agentu patogen dupa analize, sial doilea tratament sa folosesti prezervativu pe limba daca nu pe penis! Dute la dermatovenerolog sa dai laboratoru, ca peste citiva ani sa nu suferi de prostatita cronica si sa devii steril plus la astea! Si nu trebueai sa eviti lectiile de dezvoltarea sexuala la copi care sau predat la scoala!
Aiurea sa speriati lumea asa.. am cheltuit banii la doctor pentru nimic ! 1 la mana lectiile de dezvoltare sexuala nu am auzit in viatza mea la noi in tara sa se faca la scoala... nici la mine la scoala nici la prietenii, astea poate sunt acu bagate da nici acu nu cred... si 2 era o simpla inflamare de la prea multa frecare pe uscat...care in 2-3 zile maxim isi va reveni, asta pentru persoanele care o sa se mai uite dupa probleme de genu !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 7am o problema cu penisul...:(
- 2Inflamare a preputului impreuna cu usturimi!
- 2penis umflat
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 11Textura ciudata la penis
- 3crapaturi ale pielii penisului
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 8Sange din penis
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 2penis rosu
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 2Piele Penis Uscata
- 3Inflamatie in zona genitala
- 2Probleme penis
- 2Linie roșie pe capul penisului
Mai multe informații despre: penis inflamat