Penis Inflamat
Buna ziua am 21 de ani si nu sunt sigur daca de la prea mult sex sau am luat ceva, penisul meu sa umflat ma doare unpic pielea capului dar nu am alte semne... cum o pot trata ? trebuie sa merg la medic ? nu am pete nu se scurge nimic... e doar rosie si inflamata !
2 comentarii
E o afectiune cronica, care a trecut in acutizare, in cazul dat se pune oricum tratamentu in dependenta de agentu patogen dupa analize, sial doilea tratament sa folosesti prezervativu pe limba daca nu pe penis! Dute la dermatovenerolog sa dai laboratoru, ca peste citiva ani sa nu suferi de prostatita cronica si sa devii steril plus la astea! Si nu trebueai sa eviti lectiile de dezvoltarea sexuala la copi care sau predat la scoala!
Aiurea sa speriati lumea asa.. am cheltuit banii la doctor pentru nimic ! 1 la mana lectiile de dezvoltare sexuala nu am auzit in viatza mea la noi in tara sa se faca la scoala... nici la mine la scoala nici la prietenii, astea poate sunt acu bagate da nici acu nu cred... si 2 era o simpla inflamare de la prea multa frecare pe uscat...care in 2-3 zile maxim isi va reveni, asta pentru persoanele care o sa se mai uite dupa probleme de genu !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 3crapare piele penis
- 4nu stiu ce mi-a aparut pe penis
- 3Inflamatie rosie in varful penisului
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3ceva mic in numar foarte mare de culoare alb-rosiatic pe marginile capului penisului
- 3boli ale penisului
- 2Probleme penis
- 0Problema legata de penis
- 8Sange din penis
- 0Problema cu pielea penisului.
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 7Posibila contaminare ?
- 1piele iritata la capu penisului usturime si mancarime
- 1O problema ciudata...
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 1Penis inflamat
- 2Linie roșie pe capul penisului