penis curbat in jos
Am 21 de ani, si am o problema: am penisul curbat destul de mult in jos.
Mi-am inceput viata sexuala de curand iar curbura penisului este o problema in timpul actului sexual si mai ales in momentul penetrarii. Curbura incepe undeva pe la mijlocul lungimii penisului. In "actiune", cat timp eu sunt deasupra, totul este cat de cat ok, deoarece pot sa controlez mai bine directia, insa cand ea este deasupra penetrarea este destul de dificila.
In rest actul sexual decurge relativ normal. Probleme mai apar totusi in momentul miscarilor ample si foarte bruste, in care e posibil sa se "suceasca"/"indoaie" penisul in zona curburii :S asa ca prietena mea trebuie sa fie destul de grijulie
Dimensiunile penisului sunt normale insa curbura parca "isi pune amprenta" asupra lungimii.
Problema nu mi se pare foarte grava, dar as dori sa stiu daca exista metode prin care as putea scapa de aceasta problema care totusi cauzeaza neplaceri.
Va multumesc.
(Astept raspunsuri competente, nu spamuri cu id-ul "sexologului" bebe mihaiescu)
Mi-am inceput viata sexuala de curand iar curbura penisului este o problema in timpul actului sexual si mai ales in momentul penetrarii. Curbura incepe undeva pe la mijlocul lungimii penisului. In "actiune", cat timp eu sunt deasupra, totul este cat de cat ok, deoarece pot sa controlez mai bine directia, insa cand ea este deasupra penetrarea este destul de dificila.
In rest actul sexual decurge relativ normal. Probleme mai apar totusi in momentul miscarilor ample si foarte bruste, in care e posibil sa se "suceasca"/"indoaie" penisul in zona curburii :S asa ca prietena mea trebuie sa fie destul de grijulie
Dimensiunile penisului sunt normale insa curbura parca "isi pune amprenta" asupra lungimii.
Problema nu mi se pare foarte grava, dar as dori sa stiu daca exista metode prin care as putea scapa de aceasta problema care totusi cauzeaza neplaceri.
Va multumesc.
(Astept raspunsuri competente, nu spamuri cu id-ul "sexologului" bebe mihaiescu)
3 comentarii
Cred ca trebuie sa te examineze un urolog pentru o eventuala interventie chirurgicala.
Multumesc pt raspuns, dar nu cred ca o interventie chirurgicala este ceea ce caut. Oricum, o sa fac o vizita pe la un medic urolog.
Si eu o am la fel!
Si am gasit o solutie ca sa o avem normala:tino in chiloti in sus!
Eu asa am tinuto timp de 4 luni si mi sa mai intreptat.
Si am gasit o solutie ca sa o avem normala:tino in chiloti in sus!
Eu asa am tinuto timp de 4 luni si mi sa mai intreptat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6penis curbat (peyronie disease)
- 4penisul meu in erectie este curbat in jos!
- 4Penisul -stramb-
- 6penis curb spre stanga, normal, dar.
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 1penis putin inclinat
- 1Penis stramb
- 5Probleme cu penisul
- 14Penisul si altele
- 3help me
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0Penis curbat in jos !
- 1Penis curbat in jos
- 2Penis Curbat
- 1Penis Curbat
- 1Penis curbat
- 2Am boala Peyronie?
- 5Posibila boala bts?
Mai multe informații despre: curbarea anormala a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: