Eficienta Escapelle
Buna ziua! In data de 02.07 am avut un contact sexual neprotejat. Am folosit metoda coitus interruptus, iar la mai putin de 12 ore mi-am administrat un comprimat Escapelle. In data de 09.07 am avut o usoara scurgere vaginala de culoare roz pal.Intrebarea mea este: aceasta scurgere vaginala este aceea hemoragie de implantare sau doar o usoara reactie adversa? Va multumesc anticipat
5 comentarii
Astea sunt niste pilule abortive. Atentie ce luati in viata ca au si consecinte.
Mai mult ca sigur a fost spotting de la pilula.
Mai mult ca sigur a fost spotting de la pilula.
Va multumesc mult pentru raspuns. Aveti dreptate, unde nu e cap, e vai de picioare
Bună ziua!Luna asta pe data de 17 octombrie am avut un contact sexual cu nefericitul incident al ruperii prezervativului, iar cam la o ora si jumatate am luat pastila Escapelle, dar tot sunt nelinistita, insa menstruatia mi-a venit pe data de 25 oct eu ne avand-o regulata osciland intre 28-29-30 ale lunii.Au trecut doar 10 zile de cand am luat pastila si nu stiu cand sa fac un test de sarcina ca sa pot sti clar daca trebuie sa ma ingrijorez cu adevarat sau nu.Doresc sa primesc un raspund cat mai repede, sunt foarte ingrijorata !!
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ? Doresc un raspuns !
Am mai facut un test de sarcina dupa o luna de la contactul sexual ( iar la o ora distanya am luat pilula contraceptiva escapelle ) si a iesit negativ, credeti ca mai exista riscuri ? Va rog vreau un raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 3sa iau postinor?
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 1Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
- 4contraceptie dupa avort
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 1pilula de a 2 a zi
- 1Escapelle
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 0Escapelle
- 1Dereglare hormonala?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Pastila de a doua zi
- 2Întârzierea menstruației
- 1Escapelle
- 0Escapelle la 24 h
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: