pase fainoase de casa preparate cu oua
soacra mea prepara paste de casa cu oua, in cantitate destul de mare.dupa care le usuca si le depoziteaza timp de doua -trei saptamani, inainte de consum.as vrea sa stiu daca e sanatos, fiind stiut faptul ca oul si preparatele cu ou se consuma proaspete.multumesc.
2 comentarii
Sunt foarte sanatoase şi delicoase aş spune. Asta mancam des pe vremea când eram în Ardeal.
Bolile toxic-infectioase care se transmit prin oua, dintre care salmoneloza e cea mai frecventa, sunt, in realitate, boli ale mainilor murdare. Deci, dacă se respectă regulile de igiena, nu există nici un pericol.
Bolile toxic-infectioase care se transmit prin oua, dintre care salmoneloza e cea mai frecventa, sunt, in realitate, boli ale mainilor murdare. Deci, dacă se respectă regulile de igiena, nu există nici un pericol.
multumesc pentru raspuns!revin cu o intrebare, totusi.nu sunt toxice pentru ficat?oul crud, nepreparat, in contact cu aerul, nu se strica?stiu ca oul in general este foarte periculos pentru ficat si de aceea toate produsele cu preparate din oua trebuie consumate proaspete.in acest caz se face o exceptie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul
- 2Gâlmă pe antebrat