pase fainoase de casa preparate cu oua

21-08-2008
Someboddy
Nu este medic/terapeut
Someboddy
soacra mea prepara paste de casa cu oua, in cantitate destul de mare.dupa care le usuca si le depoziteaza timp de doua -trei saptamani, inainte de consum.as vrea sa stiu daca e sanatos, fiind stiut faptul ca oul si preparatele cu ou se consuma proaspete.multumesc.
2 comentarii
0
22-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt foarte sanatoase şi delicoase aş spune. Asta mancam des pe vremea când eram în Ardeal.

Bolile toxic-infectioase care se transmit prin oua, dintre care salmoneloza e cea mai frecventa, sunt, in realitate, boli ale mainilor murdare. Deci, dacă se respectă regulile de igiena, nu există nici un pericol.
0
25-08-2008, ora 00:00
Someboddy
Nu este medic/terapeut
Someboddy
multumesc pentru raspuns!revin cu o intrebare, totusi.nu sunt toxice pentru ficat?oul crud, nepreparat, in contact cu aerul, nu se strica?stiu ca oul in general este foarte periculos pentru ficat si de aceea toate produsele cu preparate din oua trebuie consumate proaspete.in acest caz se face o exceptie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.