pareza faciala, va rog rsp urgent!!
vreau sa va cer o parere!! am fost la kinetoterapie pt un masaj facial- blestemata de pareza faciala stanga, iar tipa care mi-a facut masajul mi-a recomandat sa incep un tratament pe baza de produse cu aloe vera, ea e si reprezentant Forever! am ramas insa socata cand mi-a spus sa intrerup Medrol-ul pt ca face numai rau, si sa incep sa iau gelul acela de baut cu aloe si niste capsule cu biloba, ambele ma costa circa 60 de euro, tratament pt o luna. tin sa mentionez ca tratamentul e unul de durata, adica cel putin3-6 luni. de aceea vreau sa va aud opiniile si daca cineva chiar a incercat aceste produse "miraculoase"! mi-a mai spus ca odata facuta boala e foarte probabil sa o mai faci in cursul vietii si de aceea e bine sa previi! astept parerile voastre, multa sanatate!!!!!
Eu am pareza faciala stanga de cand sunt mic... am fost doar atunci la spital.. am stat internat si mi sa imbunatatit putin de tot... nu pot rade.. ci doar pe o parte, nu pot clipii bine si nu pot misca spranceana stanga. ce pot sa fac ???? -*
(*modificat de administrator)
Am revenit cu stiri despre evolutia tratamentului pt pareza! eu am 2 luni de cand am boala si abia acum simt intr-adevar rezultate: pot zambi, se misca muschiul fetei pe partea stanga, in schimb mai am de lucru cu ochiul, inca mai am dificultati la clipit. Sper totusi sa imi revin in totalitate si sa nu raman cu sechele! Mai am de luat milgamma, de 3 ori pe zi, la indemnul medicului neurolog!
imi spuneti si mie ce sa fac???? e posibil sa nu imi treaca niciodata?
eu am 23 ani si am pareza faciala dreapta de la 6 ani, acesta fiind in urma unei banale operatii de otita.m-am operat la doctorul martu din iasi.el mi-a atins nervu si asa am ramas cu pareza.am mai facut tratamente dar fara nici un rezultat am ajuns din nou la operatie dar tot fara nici un rezultat.acum am inteles ca se poate face operatie ptr pareza, sau nu stiu cum care afost va rog sa-mi spuneti tare as vrea sa vad si eu cum zambesc nu am mai zambit de la 6 ani.acum sant in italia o sa merg si aici sa vad ce sanse mi se dau si voi reveni.dak se poate face ceva va scriu si poate vou putea ajuta si eu la randul meu.cu respect gabriela
buna gabriela...
unde anume stai in italia?
daca ai acte si esti in regula, avand asigurare, iti recomand un spital si un dr care te face bine 100%
raspunde te rog
cu stima alin...n
unde anume stai in italia?
daca ai acte si esti in regula, avand asigurare, iti recomand un spital si un dr care te face bine 100%
raspunde te rog
cu stima alin...n
ma ajuta si pe mine cineva??? ns ce sa fac la ce spital sa ma duc in bucuresti pentru a ma trata de pareza... :(((( -* va rog sa ma ajutati!!!!!!!!
george..., dute la institutul pr.dr dorin hociota, fostul panduri, e chiar in spate la mariot
sper sa te faci bine...
multa sanatate
cauta pe dr ataman
sper sa te faci bine...
multa sanatate
cauta pe dr ataman
Multumesc mult Alin!!! stii cumva dak trebuie sa ma internez? sau pot sa fac tratatemntul aks? ca eu lucrez si o sa imi fie greu... dak e ia id-ul meu sa vb masi multe. Ms oricum!
buna..ma numesc larisa am aproape 15 ani..si am o semipareza faciala stanga..:((...nu cred ca este grav..nu ma doare nimic..pot sami misc putin obrazul si pot sa clipesc insa nu foarte bine..:((...imi este foarte frica..nu vreau sa raman asa...fac fizioterapie de 3 zile..si iau si neuromultivit.credeti ca, daca pot sami misc obrazul si sa clipesc..cat de cat bine..si ca am consultat un neurolog foarte repede o sa ma fac bine :((??? va rog spunetimi si mie...ms mlt..!!
si eu am acceasi pb larisa... dar tu de cand ai pb asta????
de 6 zile..miercuri mam internat..in spital si pana vineri am facut 3 fizioterapii...si mestec guma incontinuu..deocamdata nici un rezultat..astept...de luni incep iar sa fac fizioterapie...si tot asa.
pt george
nu stiu sigur daca o sa te interneze, in functie de cat de grav e,
dar parerea mea, o sa te recuperezi complet...
nu uita dr ataman
nu stiu sigur daca o sa te interneze, in functie de cat de grav e,
dar parerea mea, o sa te recuperezi complet...
nu uita dr ataman
buna alin.eu stau undeva langa caserta, la 180km de roma..am buletin de italia, am tessera sanitara, dar eu nu lucrez cu acte in regura lucreaza sotul meu.dak e si poti da-mi adresa de la spital si numele doctorului.multumesc mult.astept raspunsul tau.
Alin ai cumva numarul lui???? iti multumesc ca ma ajuti.. si dak o sa ma fac bine o sa ne intalnim si o sa-ti cad la picioare!!!! :D
ALin -* am sa ma duc acolo unde ai spus tu... dar vreau sa vb mai multe cu tine... te rog ajuta-ma !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred k voi renunta la viata... nu am pt ce sa mai traiesc.vb serios... o sa auziti de mine sigur in ziare si pe la stiri... o sa las un bilet de adio :(
george noi am vb si pe mess si nu vreau sa aud asa ceva din partea ta!!!te rog sa lupti si sa fii tare mergi si la spitalul militar ca si acolo am auzit ca sunt medici buni;)
gabriela,
daca esti on, da-mi id tau, sa vb mai multe, te poti face buine
de cat timp e problema si din ce cauza?
daca esti on, da-mi id tau, sa vb mai multe, te poti face buine
de cat timp e problema si din ce cauza?
vreau sa va marturisesc...ka am pareza faciala de 3 saptamani kam asa ceva...shi am facut fizioterapie 10 sedinte sh neuromultivit(pastile) si a inceput sasi dea drumul :X:X adica pot sami misc sprinceana cat de cat bine de clipit clipesc mult mai bn ka inainte..:X si pot sa zambesc nu indeajuns dar pot :X:X...mai am de lucrat putin la buze :)).si un sfat pt george, , stiu kum te simti..in legatura cu comentariul postat de tn ka nu mai vrei sa traiesti..si eu am avut tendinte in astea 3 saptamani...dar avcum merge in bine :X:X...trebuie sa ai incredere in tine..:P.si sa speri :*..va multumesc :X:X:X:*:*:*
Multumesc Larisa... spune-mi si mie unde sa ma duc la ce doctor?????? si km kt ma costa??? -*
buna...sunt adina, am 16 ani si acum zece luni m-am trezit de pe o zi pe cealalta complet desfigurata.se para ca frigul a fost principalul factor caci am facut o pareza faciala pe partea dreapta.nu-mi puteam inchide ochiul, iar nasul si gura erau indreptate spre partea stanga.imi era teama pe moment ca n-o sa ma mai refac.doctorita mi-a prescris prednison, secatoxin, carnil si o multime de vitamine si minerale.dupa 4 luni nu-mi trecuse.gura mi se refacuse putin, dar ochiul nu-l puteam inchide complet.am facut electrostimulari si acum, dupa atata timp am ochiul drept mai mic decat cel stang si nu stiu de ce.mi s-a spus ca din cauza electrostimularilor care au fost foarte puternice si de nesuportat pentru mine.intradevar, dupa fiecare sedinta(am facut 10 file la rand) aveam partea dreapta ft rosie si in unele locuri imi ramaneau semne ce acum s-au vindecat.pentru ca nu-mi reveneam, mi s-a recomandat sa fac un RMN, dar totul este in regula.acum inca ma mai doare capul uneori chiar foarte foarte rau si nu-mi trece nici cu medicamente(in general iau paracetamol fiindca asa mi s-a spus), iar partea dreapta in fiecare dimineata este umflata si ochiul la fel...dar in mod ciudat mie nu-mi lacrimeaza si nu stiu daca este normal.dupa ce am terminat tratamentul acum 2 luni si ceva doctorita mi-a spus sa revin daca mi se "va zbate" ochiul si am revenit la ea saptamana trecuta.mi-a prescris rivotril, dar mi se pare foarte puternic pentru varsta mea.m-am speriat dupa aceasta intreaga experienta pentru ca acum zece luni am intrat pentru prima data intr-un spital si de zece luni iau medicamente si, chiar daca gura mea nu mai este "stramba ", eu tot am o temere foarte mare...imi e teama sa nu ma trezesc din nou la fel.partea dreapta umflata si aceste dureri(uneori simt ca ma doboara) sunt normale?.ce sfat imi dati?va rog..va rog sa-mi raspundeti!sunt doar un copil si simt ca se intampla ceva ciudat cu mine...va rog...!
si eu mestec guma si la mine a mers.ma intreb de ce nu-mi raspunde nimeni.nu mai conteaza.
Urata este viata uneori... ma intreb cateodata.. de ce tocmai mie mi sa intamplat:( cand mie imi place viata, nu fur, nu sunt criminal, nu sunt betiv. ns ce sa mai zic dar.. sper k acum knd o sa iau banii sa imi dea o veste buna doctorii dak nu.. cred k o sa spun ADIO! Chestia este k eu m-am maturizat km tarziu.. de fapt o fata a reusit asta.. sa imi dea incredere in mine... vreau sa o iubesc pt k nu pot sa traiesc dak nu este langa mine si...fara iubire... :(
ASTA E :(( Va Doresc Succes La Toti Care Aveti Aceeasi Problema Si Insanatosire Grabnica!! Si Sa Iubiti Pt K Iubirea Este Cel Mai Frumos Sentiment Din Viata Noastra!!!!
ASTA E :(( Va Doresc Succes La Toti Care Aveti Aceeasi Problema Si Insanatosire Grabnica!! Si Sa Iubiti Pt K Iubirea Este Cel Mai Frumos Sentiment Din Viata Noastra!!!!
buna! Pentru pareza faciala sunt necesare, pe langa medicatie, masajul facial de specialitate si kinetoterapie (in acest caz: gimnastica faciala). Se pot efectua la cabinetele Kinetomedica.
Va doresc multa sanatate!
Va doresc multa sanatate!
ai dreptate tudor...acum eu iau rivotril pentru ca inca ma mai strange muschiul(asa simt) si simt ca e prea puternic pentru varsta si organismul meu.in ceea ce priveste kinetoterapia, la mine in oras am facut electrostimulari pentru ca nu exista cabinet pentru asa ceva.crezi ca ar trebui sa merg in alt oras pentru asta?si in plus...doamna doctor mi-a spus ca trebuie sa merg la o clinica universitara pentru a face niste injectii...acum ma simt destul de bine, desi am simt aiurea uneori...stiti.urarile nu dispar asa, foarte repede...papa.multa sanatate!
acum 1 saptamana am facut semipareza faciala dreapta a frigore.Ochiul drept nu pot sa-l inchid, gura ma incomodeaza cand vorbesc si cand mananc.Gust nu am pe partea dreapta. Am primit tratament dexametazona, milgamma injectabil, pentoxi r, bilobil, triovit pastile.Problema e ca imi simt capul greu parca e intepenit. e NORMAL?parca nu pot sa ma concentrez nici bine mi se pare ca gandesc cu incetinitorul.De o saptamana nu am iesit afara pt ca nu ma simt in stare.Sambata ma duc la control dar nu vad deocamdata nici o scimbare. Intr-adevar daca vorbesc mai mult si rad, ma simt mai bine, daca nu.. vreau sa stiu daca va simtiti ametiti cu capul incordat si greu pt ca pe mine asta ma termina...amorteala asta a capului...am 35 de ani si nu ma gandeam vreodata sa ajung la asa ceva.V a multumesc.
buna claudia1974 am si eu o parea faciala dreapta si iau aproape acelasi tratament (dexamentoza injectabil de 8 mg 2/zi, milgamma 2 ml 1/zi si ceva sa imi protejeze stomacul controloc 1/zi) este a 2 zi de cand fac tratamentul si parca se vede foarte putin ca mi-sa dat buza la loc. Apropo de durerea de cap, parca simt si yo capul greu si genuchi ma dor, dar sper sa trec peste toate astea si sa imi revin complet.
Incearca si u sa mesteci guma mai toata ziua sa unfli baloane si sa faci masaj facial, yo imi fac singur deocamdata dar zilele astea o sa mai consult un medic neurolog si sa vad ce imi zice si in legatura cu fizioterapia sau acupunctura. Claudia te-as ruga sa bagi id meu de mess sau oricine care are aceasta boala sa mai schimbam o parere apropo ca si u faci aproape acelasi tratament si sa imi zici si mie mai multe detalii despre cum evolueaza boala de la acest tratament. numai bine si sanatate tuturor
-*
Incearca si u sa mesteci guma mai toata ziua sa unfli baloane si sa faci masaj facial, yo imi fac singur deocamdata dar zilele astea o sa mai consult un medic neurolog si sa vad ce imi zice si in legatura cu fizioterapia sau acupunctura. Claudia te-as ruga sa bagi id meu de mess sau oricine care are aceasta boala sa mai schimbam o parere apropo ca si u faci aproape acelasi tratament si sa imi zici si mie mai multe detalii despre cum evolueaza boala de la acest tratament. numai bine si sanatate tuturor
-*
da dc nu imi lasati id vizibil. voi nu stiti prin ce trec e foarte dureros cand vrei sa te culci si sa iti inchizi ochiul cu mana :((( sa vrei sa mananci si sa nu pati mesteca sa u sa iti musti buza fara sa vrei sau cel mai grav sa vrei sa zambesti si nu poti.
-*
-*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pareza faciala
- 18Cat la sută durerile abdominale au legătură cu pareza, cat la sută cu virginitatea?
- 102Pareza faciala. Tratament fara rezultat
- 2pareza membrului inferior stang
- 14Pareza de coarda vocala
- 4Pareza Plex bahmal se vindeca?
- 18pareza plex brahial
- 8pareza sciatica
- 4constipatie pareza de plex brahial
- 11Pareza faciala stanga
- 0pareza faciala dreapta
- 23Am pareza de plex brahial prin avulsie a nervilor ce pot face?
- 2pareza dreapta si neoplasm bronhopulmonar
- 2pareza SPE
- 1Pareza SPE
- 0Pareza SPE dreapta
- 2Ajutati-ma - partea dreapta a corpului si vedere ingreunata
Mai multe informații despre: pareza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: