constipatie pareza de plex brahial
Buna ziua as dori sa va intreb si eu cate ceva am o fetita de 23 de zile l a nastere a avut 4gk 500 a suferit o paareza de plex brahial de la 9 zile am inceput kineto si acum a inceput sa miste mana medicul ne spune ca sunt semne mici da bune stie cineva in cat timp se reface nu am san si ai dau lapte NAN1 hipoalergenic si e constipata rau trebuie sa o ajut de fiecare data cu supozitoare de 2 zile ai dau ceai babycalm si un sirop duphalac stie cineva cat d ebune sunt multumesc.
4 comentarii
BUNA ZIUA,
SI FETITA MEA A AVUT LA NASTERE FRACTURA DE CLAVICULA SI PARALIZIE DE PLEX BRAHIAL SI ISI TINEA MANUTA PE LANGA CORP, DAR IN CATEVA SAPTAMANI A FACUT PROGRESE.A LUAT VITAMINA B COMPLEX SI AM FOST SI NOI LA RECUPERARE.ACUM ISI MISCA MANA FOARTE BINE, O RIDICA, PRINDE JUCARIILE CU EA.ACUM ARE 5 LUNI SI JUMATATE SI ESTE FOARTE BINE.IN CEEA CE PRIVESTE CONSTIPATIA AI INCERCAT SA II DAI CEAI DE MUSETEL?LA NOI FUNCTIONEAZA DE FIECARE DATA.SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA REVII CU VESTI BUNE.
SI FETITA MEA A AVUT LA NASTERE FRACTURA DE CLAVICULA SI PARALIZIE DE PLEX BRAHIAL SI ISI TINEA MANUTA PE LANGA CORP, DAR IN CATEVA SAPTAMANI A FACUT PROGRESE.A LUAT VITAMINA B COMPLEX SI AM FOST SI NOI LA RECUPERARE.ACUM ISI MISCA MANA FOARTE BINE, O RIDICA, PRINDE JUCARIILE CU EA.ACUM ARE 5 LUNI SI JUMATATE SI ESTE FOARTE BINE.IN CEEA CE PRIVESTE CONSTIPATIA AI INCERCAT SA II DAI CEAI DE MUSETEL?LA NOI FUNCTIONEAZA DE FIECARE DATA.SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA REVII CU VESTI BUNE.
Buna Mirelena, cu constipatia sa rezolvat problema, acum are 2 luni si 3 saptamani, si spre marea mea mirare si a profesorului de kineto misca mana foarte bine si o si indoaie ceea ce ne bucura foarte mult ca nu ne asteptam sa o indoaie asa repede, dar cu ajutorul lui Dzeu a reusit micuta sa o indoaie, ai fac in contunuare kineto de 2 ori pe zi si cu Dzeu inainte.Multumesc mult de raspuns si multa sanatate si numai bucurii sa aveti.
si am uitat sa iti mai spun ca de la 8 zile ai tin mana intr'o atela de ghips in fiecare noapte si inca io mai tin tu ai tinut manuta ei in atela?
daca nu revine in 3 luni trebuie cautat un neurolog, bun, evaluat situatia, si daca este deficit de inervatie, trebuie mers la operatie. ghipsul nu ajuta la nimic, kinetoterapia macar mentine mobilitatea, insa nervii rupti nu se vindeca de sine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Pareza Plex bahmal se vindeca?
- 4nu stiu ce sa mai cred! disfunctie erectila, bubite mici rosii de pe preput
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 8constipatie de sase zile
- 1constipatia cronica
- 1Constipatia cronica la doar 15 ani
- 10constipatie - tratament
- 9colon iritat
- 20constipatie cronica la un copil de un an jumate
- 0constipatie sau nu lucreaza un muschi?
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 8Colon iritabil si hemoroizi - un regim extrem de sarac in proteine
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 3Sufar de constipatie de mult timp
- 4constipatie
- 0Dureri de spate, constipatie sau deranjare la stomac
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 2Apetit foarte crescut, constipatie, gastrita
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
Mai multe informații despre: Constipatia pareza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: