Parerea dvs. despre Basedow graves
Am fost diagnosticata cu Basedow graves de catre un endocrinolog. M-ar interesa o a doua parere tot de un endocrinolog, dar din pacate nu exista pe acest forum. Asa ca va intreb pe voi, care aveti aceeasi boala si experienta cu ea: analizele mele sunt urmatoarele: TSH 0, 04 (0, 44-3, 45), FT4 3, 28 (0, 85-1, 85), Ac. anti TPO 27, 19 (mai mic ca 50). Mi-au fost prescrise urmatoarele medicamente: Thyrozol 10 mg 3x1/zi, Propranolol 40 mg 3x1/2/zi si Bromazepam 1, 5 mg 2x1/2/zi. Inainte am luat si Medrol A 16 mg pentru picioarele umflate, dar acum mi-au trecut. Ma simt mai bine, mai ales cu inima (probleme cu respiratia, Puls 120 etc.). Intrebare: luati aceleas medicamente si analizele se repeta la doua saptamani ? Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Care sunt simptomele pe care le ai?
In aceasta afectiune ar trebui sa fie prezenta gusa si exoftalmia pe langa multe alte simptome neurologice si psihice!
In aceasta afectiune ar trebui sa fie prezenta gusa si exoftalmia pe langa multe alte simptome neurologice si psihice!
Nu am avut aceste simptome, doar impresia ca ma sufoc din cauza pulsului marit si picioarele umflate. Pot sa spun c-am avut 'noroc' ca mi s-au umflat picioarele, ca m-am speriat si m-am dus la un cardiolog, care m-a trimis la un endocrinolog. Acesta mi-a spus ca se intampla foarte rar, dar cateodata (in locul ochilor) se umfla picioarele, tot un simtom ai bolii Basedow graves. Dar cu acest tratament mi-a mers foarte bine si intre timp scad tot mai mult din medicatie fara probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fertilizare in vitro
- 4De 10 ani sufar de Boala Basedow... iodul radioactiv
- 19boala basedow-graves
- 16endocrine -
- 2boala basedow
- 5in urma operatiei de basedow graves pot aparea complicatii?
- 1boala graves
- 3boala basedow in faza activa cu nodul - operator sau nu?
- 7boala basedow necesita operatie chirurgicala obligatorie?
- 3Refuz tratament Boala Basedow
- 0Tremor al corpului
- 1Boala Graves-Basedow cu tireotoxicoza.Gusa polinodulara
- 2Mancarime a pielii
- 1Hipertiroidie cu Basedow
- 2Cum m-am vindecat de Graves syndrome ( hipertiroidism)
Mai multe informații despre: Boala Basedow-Graves-Parry
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: