paralizia in timpul somnului
De ceva timp, cred ca de un an poate, mi se intimplaa sa fiu paralizata in timpul somnului. Ma sperii ft tare si vreau sa stiu daca e periculos, deoarece dureaza deja mult. Aceasta are loc doar atunci cind dorm ziua.
5 comentarii
Cred ca exprimarea dumneavoastră nu este foarte exacta, dar nu vreau sa va supăraţi pentru precizarea mea. Oricum Se impune de urgenta un consult neurologic pentru a vedea ce se întâmplă.
Cu stima
Dr Petre Muresan
Cu stima
Dr Petre Muresan
Cît de grav poate fi?
Există pericolul decesului?
Există pericolul decesului?
Buna seara.
Va confruntati cu o tulburare a somnului si va recomand sa va adresati unui cabinet/centru de somnologie.
In timpul episodului incercati sa fiti calma, deoarece aceasta situatie nu va pune viata in pericol. Este recomandabil sa nu existe stimuli puternici (zgomote, etc) care sa va tulbure somnul de dupa amiaza. Evitati si excesul de cafea, ciocolata, alcool, etc, adoptand un stil de viata sanatos, cu sport, plimbari in aer liber. Multa sanatate!
Va confruntati cu o tulburare a somnului si va recomand sa va adresati unui cabinet/centru de somnologie.
In timpul episodului incercati sa fiti calma, deoarece aceasta situatie nu va pune viata in pericol. Este recomandabil sa nu existe stimuli puternici (zgomote, etc) care sa va tulbure somnul de dupa amiaza. Evitati si excesul de cafea, ciocolata, alcool, etc, adoptand un stil de viata sanatos, cu sport, plimbari in aer liber. Multa sanatate!
Eu nu pot să deschid ochii, vreau să-i deschid şi nu pot, iar după ce reuşesc atunci mă trezesc ft speriată.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3parestezii degete
- 41paralizie in timpul somnului
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 3Accident vascular cerebral, diabet tip 2, paralizia
- 3paralizie temporara?
- 38Mielita - tratament?
- 3Paralizie la otomastoidita
- 11Cand piesele nu par sa se potriveasca
- 5Fizioterapia si masajul dauneaza?
- 4paralizie de somn
- 3Paralizie in somn
- 15Salvati-o pe mama! Nu se mai poate misca din pat!
- 4Paralizie hemilaringe sting posttraumatic.
- 6a suferit un avc ischemic destul de grav.. are paralizie pe partea dreapta
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 1adolescent cu episoade de paralizie a limbii si membrelor
- 0Paralizie nerv radial, prin taiere in urma accident (poze)
- 0Labă paralizată
Mai multe informații despre: Paralizia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: