adolescent cu episoade de paralizie a limbii si membrelor
Buna ziua.
Ma numesc Lili si am 3 fiice.
A doua are 13 ani si din cand in cand are niste manifestari ciudate, as putea spune unele crize. Crizele incep cu o vedere neclara dupa care urmeaza amortirea limbii si fetei si apoi a unor membre (acestea se schimba). Am realizat ca are aceste manifestari dupa momente sau perioade de suparare, dezamagire. E si o fire cam fricoasa si razbunatoare. Am facut RMN si tomograf si a iesit bine, fara nimic la creier, dar aceste manifestari apar mereu ( 1 data pe luna sau la 2 luni sau si mai frecvent).
Medicii pe la care am fostt au spus ca nu are nimic, dar acest lucru imi vine greu a crede cand o vad avand acele crize.
Daca aveti vreo idee de ce ar putea fi si numai o directie sa stiu incotro sa mai caut v-as fi foarte recunoscatoare.
Multa sanatate tuturor!
Ma numesc Lili si am 3 fiice.
A doua are 13 ani si din cand in cand are niste manifestari ciudate, as putea spune unele crize. Crizele incep cu o vedere neclara dupa care urmeaza amortirea limbii si fetei si apoi a unor membre (acestea se schimba). Am realizat ca are aceste manifestari dupa momente sau perioade de suparare, dezamagire. E si o fire cam fricoasa si razbunatoare. Am facut RMN si tomograf si a iesit bine, fara nimic la creier, dar aceste manifestari apar mereu ( 1 data pe luna sau la 2 luni sau si mai frecvent).
Medicii pe la care am fostt au spus ca nu are nimic, dar acest lucru imi vine greu a crede cand o vad avand acele crize.
Daca aveti vreo idee de ce ar putea fi si numai o directie sa stiu incotro sa mai caut v-as fi foarte recunoscatoare.
Multa sanatate tuturor!
1 comentarii
La neurologie ati fost? A facut un EEG? Sa nu fie vre-o forma de epilepsie, intrebati medicii.
Sanatate multa fiicei!
Sanatate multa fiicei!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3parestezii degete
- 41paralizie in timpul somnului
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 3Accident vascular cerebral, diabet tip 2, paralizia
- 3paralizie temporara?
- 38Mielita - tratament?
- 3Paralizie la otomastoidita
- 11Cand piesele nu par sa se potriveasca
- 5Fizioterapia si masajul dauneaza?
- 4paralizie de somn
- 3Paralizie in somn
- 4Paralizie hemilaringe sting posttraumatic.
- 3Paralizie prin sarut?
- 0Paralizie nerv radial, prin taiere in urma accident (poze)
- 1Paralizia corzii vocale drepte
- 5paralizia in timpul somnului
- 0Labă paralizată
Mai multe informații despre: Paralizia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: