papulele perlate ale penisului si condyline

36 comentarii 1 2
0
23-10-2012, ora 23:29
vali3
Nu este medic/terapeut
vali3
Salutare byalways. Da-ne mai multe detalii aici referitoare la costuri si locatia clinicii private, daca nu poti spune denumirea. Asta pentru cei din provincie. Totodata daca ai purtat discutii cu medicii si ti-au spus daca dupa cauterizare exista posibilitatea sa reapara sau asta este solutia definitiva. Merci frumos!
0
02-08-2014, ora 00:46
dobre.florin44
Nu este medic/terapeut
dobre.florin44
Exista unguent pentru papule perlate, PPP bio ointment se numeste, 49 euro este pretul, efectele sunt vizibile inca de la primele aplicari
0
07-07-2015, ora 10:33
cerchezonur
Nu este medic/terapeut
cerchezonur
Bună ziua tuturor, mia apărut şi mie negi pe penis şi pe canalul penisului şi pe penis câteva şi vreu sa ştiu dacă pot folosi condyline dar le am de mult aproximativ 1 şi ceva ? ajutaţi va rog
0
30-07-2015, ora 15:55
alexutzz93
Nu este medic/terapeut
alexutzz93
si eu am papule perlate peniene. chiar nu se pot elimina nici cum aici ma refer la crema sau nu dispar ele dupa ceva timp ? si mai am o intrebare, de ce miroase asa urat, oricat ma spal, de 3 zile mi'au aparut. multumesc.
0
18-09-2015, ora 21:36
TnT
Nu este medic/terapeut
TnT
Salut.Am 19 ani.
De ceva timp mi-a aparut pe pielea care inconjoara capul penisului niste bubite albe.Nu ma deranjeaza, si am citit pe undeva ca ar putea fi papule perlate.
Mentionez ca nu am facut sex nicodata, deci sunt virgin, si nu cred ca se pune problema vreunei boli sexuale.
Va rog poate ma ajutati.
Multumesc.
0
01-06-2016, ora 18:57
Boom93
Nu este medic/terapeut
Boom93
Buna seara.Va scriu pentru ca am observat ca am papule peniene care au un aspect urat.Cum pot scapa de ele?
Precizez ca am 23 de ani..
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •