papulele perlate ale penisului si condyline

Salutare byalways. Da-ne mai multe detalii aici referitoare la costuri si locatia clinicii private, daca nu poti spune denumirea. Asta pentru cei din provincie. Totodata daca ai purtat discutii cu medicii si ti-au spus daca dupa cauterizare exista posibilitatea sa reapara sau asta este solutia definitiva. Merci frumos!

Exista unguent pentru papule perlate, PPP bio ointment se numeste, 49 euro este pretul, efectele sunt vizibile inca de la primele aplicari

Bună ziua tuturor, mia apărut şi mie negi pe penis şi pe canalul penisului şi pe penis câteva şi vreu sa ştiu dacă pot folosi condyline dar le am de mult aproximativ 1 şi ceva ? ajutaţi va rog

si eu am papule perlate peniene. chiar nu se pot elimina nici cum aici ma refer la crema sau nu dispar ele dupa ceva timp ? si mai am o intrebare, de ce miroase asa urat, oricat ma spal, de 3 zile mi'au aparut. multumesc.

Salut.Am 19 ani.
De ceva timp mi-a aparut pe pielea care inconjoara capul penisului niste bubite albe.Nu ma deranjeaza, si am citit pe undeva ca ar putea fi papule perlate.
Mentionez ca nu am facut sex nicodata, deci sunt virgin, si nu cred ca se pune problema vreunei boli sexuale.
Va rog poate ma ajutati.
Multumesc.
De ceva timp mi-a aparut pe pielea care inconjoara capul penisului niste bubite albe.Nu ma deranjeaza, si am citit pe undeva ca ar putea fi papule perlate.
Mentionez ca nu am facut sex nicodata, deci sunt virgin, si nu cred ca se pune problema vreunei boli sexuale.
Va rog poate ma ajutati.
Multumesc.

Buna seara.Va scriu pentru ca am observat ca am papule peniene care au un aspect urat.Cum pot scapa de ele?
Precizez ca am 23 de ani..
Precizez ca am 23 de ani..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 55boala venerica? help pls...
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 10Mancarimi penis
- 5cum se masoara penisul?
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 16Problema marime penis
- 4Negi genitali
- 4probleme cu penisul.
- 3intrebare piele penis
- 3Am nevoie de ajutor. Problema penis.
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 1Problema sub capul penisului
- 3iritatie a penisului
- 1Piele penis uscata
- 0umflatura penis
- 0Piele decojita penis
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: