veruca sau panaritiu

in urma cu un an am fost la un salon de manichiura, pedichiura unde mi-am aranjat si eu unghiile. dupa doua saptamani dupa ce am fost la respectivul salon in locul unde m-a ciupit cu foarfeca au inceput sa-mi apara pe mana niste semne, am mers la o farmacie unde m-am consultat cu doamna de acolo care mi-a zis ca este veruca si mi-a recomandat o solutie cu numele DUOFILM. am facut respectivul tratament in loc sa-mi arda veruca respectiva mi-a ars pielea din jur, am renuntat la solutia respectiva si am incercat cu VEROLIT dar nici asta nu pare a fi de prea mare ajutor pt. ca tot asa imi arata chestiile alea. v-am zis debutul pana in prezent, dar intrebarea mea ar fi: cum pot sa scap de ele, si ce ar putea sa fie dupa parerea dv.?
2 comentarii

hmm..panaritiu nu e deoarece am avut eu problema asta..panaritiul duce la infectie si netratat la timp afecteaza osul degetului..si in caz de panaritiu singurul remediu este extragerea unghiei prin interventie chirurgicala care e destul de simpla..eu zic sa mergi la un dermatolog si sa lasi deoparte sfatul diverselor farmaciste..te va "costa" mult mai ieftin un diagnostic profesional decat o parere de amator

mersi mult de informatia data. o sa-ti urmez sfatul, am sa ma consult cu un dermatolog si sper in cel mai scurt timp sa nu mai am aceasta problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2panaritiu ?
- 2ce este panaritiu si cum se trateaza?
- 8cum scap de panaritiu
- 3panaritiu urgent
- 7Infectie deget picior
- 1Panaritiu cred
- 4Panaritiu in stadiu incipient (...sper). Sfaturi pentru a evita bisturiul
- 3Panarițiu deget mare picior
Mai multe informații despre: panaritiu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: