Deget umflat si vanat. Unghie crescuta in carne.
Salut. Am 15 ani si am o problema foarte dureroasa la degetul mare de la picior.
De vreo 4 luni mi-a crescut unghia de la degetul mare, de la picior prin carne. Am reusit sa tai varful, 1 saptamana nu simteam nimic, dar apoi crestea din nou aducand durere. Am asteptat 5 luni in speranta ca imi trece, dar fara rezultat. Am incercat si cu Baneocin, dar nimic
De saptamana trecuta partea unde e coltul unghiei s-a umflat si s-a invinetit (mai mult e o rana). Acum doar ating usor degetul si ma doare. Umflatura secreta un lichid transparent, dar cu un miros destul de puternic. Cateodata rana (umflatura) sangereaza.
Precizez ca ma doare si sub unghie.
As vrea ceva metode de aplicat acasa. Nu as vrea o interventie chirurgicala.
Multumesc.
De vreo 4 luni mi-a crescut unghia de la degetul mare, de la picior prin carne. Am reusit sa tai varful, 1 saptamana nu simteam nimic, dar apoi crestea din nou aducand durere. Am asteptat 5 luni in speranta ca imi trece, dar fara rezultat. Am incercat si cu Baneocin, dar nimic
De saptamana trecuta partea unde e coltul unghiei s-a umflat si s-a invinetit (mai mult e o rana). Acum doar ating usor degetul si ma doare. Umflatura secreta un lichid transparent, dar cu un miros destul de puternic. Cateodata rana (umflatura) sangereaza.
Precizez ca ma doare si sub unghie.
As vrea ceva metode de aplicat acasa. Nu as vrea o interventie chirurgicala.
Multumesc.
3 comentarii
Buna seara!
Interventia chirurgicala este total exclusa.
Trebuie doar sa lasati colturile sa creasca, sa depaseasca degetul (in nici un caz nu trebuie taiate si indepartate colturile).
Trebuie sa evitati la modul absolut portul incaltamintei inchise, de tip """" adidas"""" timp de 4-6 luni, in favoarea incaltamintei total deschise (sandale).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Interventia chirurgicala este total exclusa.
Trebuie doar sa lasati colturile sa creasca, sa depaseasca degetul (in nici un caz nu trebuie taiate si indepartate colturile).
Trebuie sa evitati la modul absolut portul incaltamintei inchise, de tip """" adidas"""" timp de 4-6 luni, in favoarea incaltamintei total deschise (sandale).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna ziua, am o probleme..azi mam operat de unghie reincarnata la ambele picioare...si maine ma duc sami schimbe bandajul, dar imi e foarte frica, deorece nu stiu cum arata unghiaa...:-S unghileee defapt:(((((( doctorull mia zis ca mia taiat aproape toata unghia..de la ambele..mor de frica, un sfat plzz:((((((:o3
Buna seara!
Nu am inteles intrebarea: deja v-ati operat, ce se mai poate face in cazul de fata??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu am inteles intrebarea: deja v-ati operat, ce se mai poate face in cazul de fata??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt disperata va rog, un sfat!
- 7Unghie incarnata-Anestezie
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 7Unghie incarnata...
- 4degete umflate...
- 0Degete umflate si mancarimi
- 1picior umflat dupa operatie de unghie incarnata
- 1Unghie incarnata de vreo 4-5 ani
- 0Unghie Incarnata (dupa operatie) Scurta intrebare. Multumesc anticipat.
- 0Unghie incarnata a cincea oara
- 1Deget umflat
- 5Degetul mijlociu de la picior umflat si dureros de o luna
- 0Durere picior drept zona inghinala
- 1Unghie încărcată
- 1Unghie incarnata
- 0Deget mic umflat
- 0Erizipel?
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
Mai multe informații despre: Unghia incarnata umflarea degetelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: