Palpitatii postprandial

24-02-2009
tucu
Nu este medic/terapeut
tucu
De foarte multa vreme atunci cand consumam putin alcool sau dupa o masa copioasa apareau aceste palpitatii mai ales in pozitie culcata. De cateva luni insa apar tot mai des si fac si crize de tahicardie. Aceste crize apar mai ales dupa masa, daca mananc dulce concentrat sau ma supar. Mentionez ca sunt foarte suparatoare daca ma culc. Seara ma bag in pat si incep sa-mi simt inima si ma traverseaza parca niste curenti. In criza tensiunea este14/9 iar la doctor de emotie am avut si 18/10.Am fost la cardiolog si ma suspectat de feocromocitom dar methanefrinele au iesit in limite normale ( 0.89), T3 si T4 au iesit normale in schimb am colesterolul mare (LDL)
170 total 263 si trigliceride 203. Nu stiu ce sa fac, am ajuns intr-un punct mort si ma simt tot rau.
Mentionez ca am fost si la pshiatru si mi-a dat antidepresive. Am 42 de ani si oare astea sa fie simptomele unei
tulburari anxioase ?
1 comentarii
0
25-02-2009, ora 16:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dar de ce trebuie psihiatrul sa rezolve aceasta problema simpla? Eu cred ca doar evitand mesele greoaie, copioase, hiperproteice si hipercalorice la ore tarzii [ dupa opt seara ], consumand alcool cu moderatie si evitand pozitia culcata cel putin o ora dupa masa nu vei mai avea palpitatii.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici