Palpitatii

Buna ziua,
Am avut akm 2 zile un episod de palpitatie f puternic care a durat circa 10-15 min am fost nevoit sa ma intind nu este primul de acest gen am mai avut unul anul trecut tot asa mai puternic, in trecut am facut multe analize ekg, eco, holter analize sange dar nu sa gasit niciodata cauza tiroda buna eco abdominal etc nu stiu ce analize sa mai fac sa imi spuna cineva de unde provin aceste palpitatii plecate asa din senin si sa bata inima asa de tare. Ciudat este ca toate apar dupa ce ma aplec si ma ridic ori dupa masa tot la aplecare de ex am avut unul am sarit dintrun copac si cand mam ridicat a inceput. am 31 de ani 89 kg tensiune de obicei 11’12/ 6, 5’7, 5
Am avut akm 2 zile un episod de palpitatie f puternic care a durat circa 10-15 min am fost nevoit sa ma intind nu este primul de acest gen am mai avut unul anul trecut tot asa mai puternic, in trecut am facut multe analize ekg, eco, holter analize sange dar nu sa gasit niciodata cauza tiroda buna eco abdominal etc nu stiu ce analize sa mai fac sa imi spuna cineva de unde provin aceste palpitatii plecate asa din senin si sa bata inima asa de tare. Ciudat este ca toate apar dupa ce ma aplec si ma ridic ori dupa masa tot la aplecare de ex am avut unul am sarit dintrun copac si cand mam ridicat a inceput. am 31 de ani 89 kg tensiune de obicei 11’12/ 6, 5’7, 5
5 comentarii

Pot fi somatizari de anxietate daca toate analizele pe care le-ati enumerat au iesit bune. Faceti un test de anxietate pe net orientativ si mergeti la un psiholog clinician sa va evalueze.
Sanatate multa!
Sanatate multa!

Buna, aceste analize nu leam facut acum leam facut dealungul anilor cand am mai avut episoade de genul

De unde vin aceste palpitatii puternice atunci din senin asa... asta nu inteleg

Pot fi niste somatizari de Anxietate. Anxietatea e o boala cu zeci de simptome. Daca te-ai duce la psiholog te-ar invata cum sa le abordezi. Daca e nevoie si de psihiatru, ti-ar da o pastila numita antidepresiv care merge pe anxietate.
Cam cat de dese sunt aceste simptome?
Cam cat de dese sunt aceste simptome?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 12Energizantele si caldura
- 4Ceva in gat
- 13depresie sau stres?
- 0palpitatii foarte dese
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 3Palpitatii puternice
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 5In urma cu 3 ani prezentam usoare palpitatii la inima
- 8analize hormonale
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 2mi se umfla vena la cap
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 2inima schioapa
- 2Palpitatii urmate de intepaturi, ritm cardiac scazut!
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 1Palpitatii
- 5Palpitatii
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: