Palpitatii
Buna ziua,
Am avut akm 2 zile un episod de palpitatie f puternic care a durat circa 10-15 min am fost nevoit sa ma intind nu este primul de acest gen am mai avut unul anul trecut tot asa mai puternic, in trecut am facut multe analize ekg, eco, holter analize sange dar nu sa gasit niciodata cauza tiroda buna eco abdominal etc nu stiu ce analize sa mai fac sa imi spuna cineva de unde provin aceste palpitatii plecate asa din senin si sa bata inima asa de tare. Ciudat este ca toate apar dupa ce ma aplec si ma ridic ori dupa masa tot la aplecare de ex am avut unul am sarit dintrun copac si cand mam ridicat a inceput. am 31 de ani 89 kg tensiune de obicei 11’12/ 6, 5’7, 5
Am avut akm 2 zile un episod de palpitatie f puternic care a durat circa 10-15 min am fost nevoit sa ma intind nu este primul de acest gen am mai avut unul anul trecut tot asa mai puternic, in trecut am facut multe analize ekg, eco, holter analize sange dar nu sa gasit niciodata cauza tiroda buna eco abdominal etc nu stiu ce analize sa mai fac sa imi spuna cineva de unde provin aceste palpitatii plecate asa din senin si sa bata inima asa de tare. Ciudat este ca toate apar dupa ce ma aplec si ma ridic ori dupa masa tot la aplecare de ex am avut unul am sarit dintrun copac si cand mam ridicat a inceput. am 31 de ani 89 kg tensiune de obicei 11’12/ 6, 5’7, 5
5 comentarii
Pot fi somatizari de anxietate daca toate analizele pe care le-ati enumerat au iesit bune. Faceti un test de anxietate pe net orientativ si mergeti la un psiholog clinician sa va evalueze.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Buna, aceste analize nu leam facut acum leam facut dealungul anilor cand am mai avut episoade de genul
De unde vin aceste palpitatii puternice atunci din senin asa... asta nu inteleg
Pot fi niste somatizari de Anxietate. Anxietatea e o boala cu zeci de simptome. Daca te-ai duce la psiholog te-ar invata cum sa le abordezi. Daca e nevoie si de psihiatru, ti-ar da o pastila numita antidepresiv care merge pe anxietate.
Cam cat de dese sunt aceste simptome?
Cam cat de dese sunt aceste simptome?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 2Palpitatii suspecte.
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 8distonie neurovegetativa sau afectiune organica ?
- 3gastrita, palpitatii...
- 4Palpitatii...?!
- 15palpitati si moleseala
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 3Palpitatii in zona inima-stomac
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 3Palpitatii puternice
- 0Palpitatii
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 3Va rog frumos un raspuns - stare de lesin, oboseala, epuizare, maini foarte reci, palpitatii
- 14Anxietate sau boala de inima?
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: