Ovare polichistice si anticonceptionale
Buna ziua! Am 22 de ani, din adolescenta de pe la 16 ani am Inceput sa iau anticoncepionale Artizia la recomandarea medicului pentru menstruatie neregulata, am luat in continuare pana acum 7 luni cand am decis sa intrerup, doresc ca organismul meu sa functioneze natural, ovarele la fel fara influenta anticonceptionalelor. In primele 3 luni nu mi-a venit menstruatia, asa ca am fost la ginecolog care mi-a prescris Duphaston, am luat a venit menstruatia, si am decis ca in continuare sa urmez un tratament natural pentru sanatatea ovarelor cu Extract de mladite de zmeur si napraznic. Am luat 3 luni dar nu a avut efect, menstruatia nu a mai venit. Am fost din nou la ginecolog care mi-a prescris Dufaston a doua oara, iar apoi sa continuu cu Arizia deoarece am ovare polichistice iar menstuatia mea va veni doar de cateva ori pe an. Aceasta mi-a zis medicul ca e singura solutie pentru mine. Nu doresc sa mai iau anticonceptionale, pt ca pe viitor doresc sa raman insarcinata, si deoarece am in familie rude de gradul 1 cu cancer la san. Doresc sa evit pe cat posibil medicamentele, asta si la recomandarea medicului care mi-a facut ecografie la sani ( avand o masa densa, si cancer in familie sunt mult mai predispusa). Am tot schimbat medici ginecologi in speranta ca e si pt mine o solutie sa am menstruatie regulata, naturala, fara medicamente. Va rog sa ma ajutati, MUltumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 0ovare polichistice
- 3ovare polichistice
- 4Ovar polichistic care doare
- 1sindromul ovarelor polichistice..
- 2Remedii naturiste pentru ovare polichistice
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 0tumora ovariana ovar stang
- 0Ovare polichistice
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Probleme menstruatie!
- 0Dereglări hormonale
- 3Ovar polichistic
- 0Ovare polichistice
- 1Sindrom ovare polichistice
- 0Ginecolog - Mi-a prescris Belara 3 cutii
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
Mai multe informații despre: ovarele polichistice factori de risc cancer mamar factori de risc cancer de san
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: