Ovare inflamate
Buna seara. Ce tratament as putea lua pt chisturi ovariene, ovare inflamate si uter inflamat in afara de anticoncepționale pentru ca ma simt foarte rau de la ele. Stie cineva un ginecolog bun in bucurești?
2 comentarii
Buna ziua,
Pentru inflamatie in sfera genitala tratamentul este antibiotic si antiinflamator. Tratamentul contraceptiv poate ajuta in dereglari hormonale inclusiv in sindromul ovarelor polichistice.
Pentru inflamatie in sfera genitala tratamentul este antibiotic si antiinflamator. Tratamentul contraceptiv poate ajuta in dereglari hormonale inclusiv in sindromul ovarelor polichistice.
Mulțumesc pentru răspuns. Medicul mi-a recomandat azitromicina 3 zile si indometacin 5 zile. Apoi 3 luni anticoncepționale dar dupa 10 zile le-am intrerupt pentru ca nu ma simt bine de la ele. Inflamația inca nu a dispărut iar chisturile sunt mici cel mai mare are 7 mm pe ovarul drept. Care a fost si cauza sa merg la medic cu dureri de ovarul drept. Sunt ca niste înțepături mai mult si dureaza pe perioada menstruației. Pe perioada menstruației am dureri mari de burta. Oare ar trebui un tratament mai îndelungat? Sau diferit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 9chisturi ovariene
- 9Durere in zona dintre ovare, mai jos
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 8A suferit o operatie de ocluzie intestinala si i-a fost scos si ovarul stang
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 5am ovarele foarte marite
- 7Dureri de ovare
- 2Dureri in zona ovarelor. Posibilitate sarcina?
- 22stimulare ovariana
- 12cum imi dau seama daca sunt racita la ovare?
- 14Durere de ovare
- 4foliculi ovarieni si endometru subtire
Mai multe informații despre: Probleme ovariene Ovarele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: