Cavitate ovar stang
Buna seara, am 30 ani si urmatoarele probleme :
1. Genotipare HPV pozitiva pt tulpinile 16, 18, 33, test CINTEC negativ, ultimul PAP cu LSil si multiple rani pe colul uterin.
La recomandarea medicului am facut o conizatie si un chiuretaj biopsic, la care inca astept rezultatul!
2. Astazi am facut o ecografie abdominala si pelviana si am descoperit ca am asa: 2 chisturi de aprox 1 cm fiecare pe ovarul drept si o cavitate de 2, 8 cm pe ovarul stang! Prezent folicul, ovare cu structura neomogena!
3. Leucocitele in formula leucocitara sunt 2900, diagnostic de leucopenie cu neutropenie acuta!
Acum intrebarile mele sunt :
1. In ce masura pot fi afectate ovarele in situatia in care ar putea fi vreun cancer de col uterin?
2. Credeti ca acea cavitate poate fi ea de sine statatoare o tumora?
3. Toate cele 3 probleme spre ce diagnostic v-ar indruma?
PS. Urmeaza sa imi fac si markerii tumorali si cred ca si un RMN in zona pelvisului!
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
1. Genotipare HPV pozitiva pt tulpinile 16, 18, 33, test CINTEC negativ, ultimul PAP cu LSil si multiple rani pe colul uterin.
La recomandarea medicului am facut o conizatie si un chiuretaj biopsic, la care inca astept rezultatul!
2. Astazi am facut o ecografie abdominala si pelviana si am descoperit ca am asa: 2 chisturi de aprox 1 cm fiecare pe ovarul drept si o cavitate de 2, 8 cm pe ovarul stang! Prezent folicul, ovare cu structura neomogena!
3. Leucocitele in formula leucocitara sunt 2900, diagnostic de leucopenie cu neutropenie acuta!
Acum intrebarile mele sunt :
1. In ce masura pot fi afectate ovarele in situatia in care ar putea fi vreun cancer de col uterin?
2. Credeti ca acea cavitate poate fi ea de sine statatoare o tumora?
3. Toate cele 3 probleme spre ce diagnostic v-ar indruma?
PS. Urmeaza sa imi fac si markerii tumorali si cred ca si un RMN in zona pelvisului!
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 4Dureri de ovare...
- 5chist ovarian de 7 cm
- 8anexita la ovare
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 8A suferit o operatie de ocluzie intestinala si i-a fost scos si ovarul stang
- 3probleme cu ovarul?
- 5uter fibromatos 2 cm si ovarul stang lipid de uter
- 4ovare marite... daca iau medicamentele prescrise voi putea sa am copii vreodata ma pot vindeca?
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 5am ovarele foarte marite
- 7Durere pelvina
- 7durere de ovare
- 14simptome cancer ovarian!
- 4inflamatie a ovarelor
- 12cum imi dau seama daca sunt racita la ovare?
- 6Cancer ovarian stadiul 1A
- 1ovare polichiste
- 0Ovar - aspect ecogragic
Mai multe informații despre: Ovarele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: