oua de prepelita
Deoarece am suferit tratamente de chimio-radioterapie si trebuie sa urmez tratament medicamentos toata viata am folosit in trecut cura de oua de prepelita care mi-a prins foarte bine.M-am simtit foarte energica si nu am mai avut pb nici cu sistemul imunitar reusind sa trec peste iarna fara gripa, viroze, etc, inainte acestea fiind prezente chiar si vara.
Acum pe 14 mai am suferit o colecistectomie si as dori sa stiu daca pot relua acasta cura, prepelitele fiind crescute de parintii mei la munte in mod ecologic.
De asemenea acolo avem catina pe care o luam dimineata pe stomacul gol, pot sa mai fac astfel de cure? Avand livada de meri, pruni, caisi, ciresi precum si zmeura si capusuni totul ecologic ce am voie sa mananc intrucat intentionez sa plec acolo.
Acum pe 14 mai am suferit o colecistectomie si as dori sa stiu daca pot relua acasta cura, prepelitele fiind crescute de parintii mei la munte in mod ecologic.
De asemenea acolo avem catina pe care o luam dimineata pe stomacul gol, pot sa mai fac astfel de cure? Avand livada de meri, pruni, caisi, ciresi precum si zmeura si capusuni totul ecologic ce am voie sa mananc intrucat intentionez sa plec acolo.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4alimentatie la bebelus
- 3Oua, lamaie, miere?
- 3Ouăle crude pot contribui la prevenirea cancerului
- 8Cat de sanatos este oul?
- 1Băiețelul meu a consumat azi un ou fiert de la Paști făcute în vinerea mare. Se poate întâmpla ceva?
Mai multe informații despre: Ouale oul de prepelita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: