alimentatie la bebelus

24-03-2008
krista
Nu este medic/terapeut
krista
Spuneti_mi si mie de la ce varsta sa introduc in alimentatia bebelului meu galbenusul de ou si cum sa fie el(mai moale sau tare). Si despre danonino ce spuneti?
4 comentarii
0
25-03-2008, ora 00:00
annamaria iagar
Nu este medic/terapeut
annamaria iagar
Eu i-am dat danonino de la 3 luni si nu s-a intamplat nimic rau, iar galbenusul de la 6 luni la recomandarea medicului dar sa fie tare nu moale
0
26-03-2008, ora 00:00
krista
Nu este medic/terapeut
krista
Multumesc ptr raspuns.Poate stie cineva cum se face branza calcica ca mie nu mia iesit dupa cum mia spus dr.
0
28-03-2008, ora 00:00
t.i.
Nu este medic/terapeut
t.i.
brinza -calcica se face astfel:
intr-o cana obisnuita(200 ml-250 ml) de lapte proaspat cald se pune 1-2 pastilute de calciu lactic si se alege brinzica.
0
28-03-2008, ora 00:00
t.i.
Nu este medic/terapeut
t.i.
danonino-NU, ou fiert tare deocamdata de la 6 luni astfel: in aceeasi zi a saptaminii (spre ex joi): prima sapt 1/4 galbenus, sapt II 1/2 galbenus, sapta III 3/4 galbenus, sapt IV 1 galbenus, si din sapt V poti sa-i dai maxim 2 galbenusuri pe saptamina. De la 1 an poate sa manince oul intreg fiert moale daca nu e alergic la albus si deasemenea oul e preferabil sa fie de curte cu o vechime de 2 zile (prea proaspat sau vechi este la fel de daunator). Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: