alimentatie la bebelus
Spuneti_mi si mie de la ce varsta sa introduc in alimentatia bebelului meu galbenusul de ou si cum sa fie el(mai moale sau tare). Si despre danonino ce spuneti?
4 comentarii
Eu i-am dat danonino de la 3 luni si nu s-a intamplat nimic rau, iar galbenusul de la 6 luni la recomandarea medicului dar sa fie tare nu moale
Multumesc ptr raspuns.Poate stie cineva cum se face branza calcica ca mie nu mia iesit dupa cum mia spus dr.
brinza -calcica se face astfel:
intr-o cana obisnuita(200 ml-250 ml) de lapte proaspat cald se pune 1-2 pastilute de calciu lactic si se alege brinzica.
intr-o cana obisnuita(200 ml-250 ml) de lapte proaspat cald se pune 1-2 pastilute de calciu lactic si se alege brinzica.
danonino-NU, ou fiert tare deocamdata de la 6 luni astfel: in aceeasi zi a saptaminii (spre ex joi): prima sapt 1/4 galbenus, sapt II 1/2 galbenus, sapta III 3/4 galbenus, sapt IV 1 galbenus, si din sapt V poti sa-i dai maxim 2 galbenusuri pe saptamina. De la 1 an poate sa manince oul intreg fiert moale daca nu e alergic la albus si deasemenea oul e preferabil sa fie de curte cu o vechime de 2 zile (prea proaspat sau vechi este la fel de daunator). Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diversificare sau nu
- 8Cum sa-l obisnuim pe micutul nostru sa manince?
- 7Bebelus - diversificare
- 0diversificarea copilului?!?!
- 3Ouăle crude pot contribui la prevenirea cancerului
- 8Cat de sanatos este oul?
- 1la cate luni se incepe diversificarea
- 9diversificarea la bebe
- 2Diversificarea
- 0Diversificare bebelus
- 1Diversificare fetita hrănită cu lapte praf
- 0Diversificare
- 2Diversificare
- 1Galbenus moale, branza topita..bebelus 4 luni
- 3Inceput diversificare
- 1Băiețelul meu a consumat azi un ou fiert de la Paști făcute în vinerea mare. Se poate întâmpla ceva?
Mai multe informații despre: Ouale diversificarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: