Otomastoidita cronica

04-09-2018
Urashiki
Nu este medic/terapeut
Urashiki
Bună ziua. Înainte as vrea sa laud acest site pentru dovada de profesionalism.
În 2012 la vârsta de 12 ani am fost operat de otomastoidita cronica supurata, la urechea stânga. Operația a decurs bine, nu am mai avut probleme majore cu urechea, într adevăr auzul a scăzut un pic, hipoacuzie de transmisie ușoară, acesta a fost diagnosticul atunci. Ideea e ca pe biletul de externare, mai scria sechele otomastoidita cronica la dreapta, și as dori sa știu ce înseamnă acest lucru. Țin sa menționez ca nu am probleme cu ea. Aud clar, nu curge și nu ma deranjează.
O alta întrebare este, aud ca un clampanit în ureche uneori când înghit la urechea operata, ce semnifica acest lucru?
Am fost regulat la control, și doctorul a spus ca urechea operata este bine. Am fost operat la dr. RĂDULESCU Marian la Panduri, București.
Mentiuni: Deviație de sept obdtruanta partea stânga.
2 comentarii
0
04-09-2018, ora 14:53
Urashiki
Nu este medic/terapeut
Urashiki
Dacă aud mai slab cu urechea operata, o va influenta în mod negativ și pe cea sănătoasă în vederea auzului?
0
05-09-2018, ora 10:19
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 faptul ca ai avut probleme cu urechile..denota o inflamatie in rinofaringe.. nas, faringe.. acolo e problema care infunda trompa lui Eustache
2 acum este cazul de un consult la ORL..cu examinarea atenta a nasului.. pana in rinofaringe..si a gatului..sa nu fie irita si inflamat de un reflux gastro-esofagian.. asta poate da acel clipocit la inghitire
3 otomastoidita cronica la dreapta.. inseamna ca a suferit in copilarie si acea ureche..si a ramas cu ceva cicatrici, sechele
mai mult poate sa.ti explice doar medicul ORL care vede nasul, gatul si urechile pacientului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.