Otite severe
Nu va suparati, daca stie cineva care este cauza atator otite? In ultima luna de zila, cel putin 10 oameni au facut otita din cunoscutii mei- si cazuri severe, inclusiv eu personal- atat de sever incat am ramas cu sensibilitate a articulatiei temporomandibulare- si nu sunt singura, am vorbit cu foarte multi- chiar cu simptome ca mine.
Chiar pe forumul asta au fost mai multe ca de obicei...
E ceva contagios? Niciodata nu am mai auzit atatea intre cunoscutii mei. dar toti au facut otite!!! Oare era altceva mai rau? Ceva infectios pe care l-am luat toti. dar nu am fost in acelasi loc, nu in aceleasi zile, singurul lucru comun presupun ca a fost apa marii neobisnuit de calda- nu cred ca a mai fost vreodata atat de calda.
Deci sa ne temem de ceva mai rau? Sunt vreo 2 forumuri medicale pe care le-am urmarit in ultima vreme si ambele aveau mai multe otite decat de obicei. ce este in neregula?
Unei prietene i-a zis ORL-ista ca are cea mai severa otita pe care a vazut o vreodata. eu m-am zvarcolit si am plans de durere vreo doua nopti. dureri mai rele decat as putea descrie, pe o scara de la 1 la 10 as da 20.
Chiar pe forumul asta au fost mai multe ca de obicei...
E ceva contagios? Niciodata nu am mai auzit atatea intre cunoscutii mei. dar toti au facut otite!!! Oare era altceva mai rau? Ceva infectios pe care l-am luat toti. dar nu am fost in acelasi loc, nu in aceleasi zile, singurul lucru comun presupun ca a fost apa marii neobisnuit de calda- nu cred ca a mai fost vreodata atat de calda.
Deci sa ne temem de ceva mai rau? Sunt vreo 2 forumuri medicale pe care le-am urmarit in ultima vreme si ambele aveau mai multe otite decat de obicei. ce este in neregula?
Unei prietene i-a zis ORL-ista ca are cea mai severa otita pe care a vazut o vreodata. eu m-am zvarcolit si am plans de durere vreo doua nopti. dureri mai rele decat as putea descrie, pe o scara de la 1 la 10 as da 20.
2 comentarii
1. Urechea are glande ceruminoase care elimina acea cear din Organizm.. cu ea se elimina unele toxite ( ca si prin porii pielii, prin transpiratie)
2. anul a fost foarte cald.. si apa foarte murdara la mare si stranduri
3. betisoarele traumatizeaza pielea din conduct si duc la infectare
4 Controlul ORL.. trebiue facut pana la Concediu.. ca sa se elimine toata ceara din conduct.. ca sa nu ramana apa de mare sau de strant.. in conduct !!!!
2. anul a fost foarte cald.. si apa foarte murdara la mare si stranduri
3. betisoarele traumatizeaza pielea din conduct si duc la infectare
4 Controlul ORL.. trebiue facut pana la Concediu.. ca sa se elimine toata ceara din conduct.. ca sa nu ramana apa de mare sau de strant.. in conduct !!!!
Am înţeles... culmea este că soţul meu care are probleme de câţiva ani cu dopurile de ceară, şi despre care chiar ştiam că dăunează la mare... nu a păţit nimic nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ORL
- 9disfunctia tubara
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 11otita medie supurata
- 9Otita medie + rinita
- 7aud in ureche un zgomot cand mananc
- 28Parca in interiorul urechii simt ceva apasator
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 3medicamente pentru otita
- 1Episoade succesive de otita
- 3Inceput de otita (cred)
- 17Otita...din nou?
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 1sindrom vertiginos post otita seroasa
- 1tulburare de somn
- 1Solutie auriculara cu cloramfenicol
- 3otita medie supurata
- 2Otita medie virala ?
- 6Secretii dupa Otita copil 3 ani ( Rog opinie Dr. Flueraru)
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: