cate zile dam Zinnat la otita?
Buna ziua. Am un baietel de 4 ani care in decurs de 2 luni, a facut a treia oara otita, cu febra, dar insotite si de tuse. A primit vibrocil, rinonef, ibalgin, bromhexim, ketof si augmentin. Ultima data, asta insemnand saptamana trecuta, a primit zinnat (2x7 ml), dar aceasta cantitate(50 ml) mi-a ajuns doar pt 3 zile jumate..medicul a spus ca ii dau atat...si gata...oare nu trebuia sa mai iau o sticluta, si sa facem tratamentul macar 5 zile?? A spus ca e ok la urechiusa, nici copilul nu se mai plange de durere, dar sant putin nelamurita cu cele 3 zile de Zinat.si atat! A mai facut si 5 zile de dexa aerosoli, care par sa fi avut ceva efect la nasuc, in sensul ca nu mai este asa de infundat sau cu multi mucisori.in schimb, abia scapam de tuse.Va rog, o parere referitor la problema mea, Va multumesc.
5 comentarii
1. nasul si urechiel trebuie tratate numia la ORL
2 tusea poate fi si de la o faringita intretinuta de refluxul gastric asa ca mare grija la alimnetatia copilului
3. faceti aerosoli cu prospan, inhalatii cu inhalant si aromoterapie...
2 tusea poate fi si de la o faringita intretinuta de refluxul gastric asa ca mare grija la alimnetatia copilului
3. faceti aerosoli cu prospan, inhalatii cu inhalant si aromoterapie...
multumesc pentru raspunsul promt! Mentionez ca numai la ORL am primit tratamentele de mai sus, In legatura cu Zinnat-ul.e suficient tratamentul doar 3 zile jumate ??! Mi-e teama ca din cauza unui tratament incorect, sa nu se reintoarca otita, mai ales ca santem patiti de 3 ori!
da. antibbioticul e sufucuent
restul tratamentului local pentru nas si incalzit urechiel se face 10 zile
restul tratamentului local pentru nas si incalzit urechiel se face 10 zile
Tocmai ne-am intors de la ultima sedinta de aerosoli (5 in total). Din pacate medicul nu a fost azi sa-l intreb daca e necesar sa mai facem cateva sedinte.abia joi il gasim. asa ca va cer dvs...din nou.parerea, daca trebuie mai multe sedinte.
Asistenta a auzit cum tuseste copilul si ne-a spus ca putea sa-i dea pt asta, in combinatie cu dexa, si Acc sau Fluimucil... din ce am mai citit pe forum, am vazut ce sa pot face si separat..intrebare e cate sedinte ar fi indicat??
va multumesc inca o data pentru raspunsuri!!
Asistenta a auzit cum tuseste copilul si ne-a spus ca putea sa-i dea pt asta, in combinatie cu dexa, si Acc sau Fluimucil... din ce am mai citit pe forum, am vazut ce sa pot face si separat..intrebare e cate sedinte ar fi indicat??
va multumesc inca o data pentru raspunsuri!!
cu dexa... nu se mai fac.
cu acc si prospan... nelimitat pana la vindecare
cu acc si prospan... nelimitat pana la vindecare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita mai veche care tot mai revine
- 7zgomote in urechie
- 13Lichid dupa timpan
- 3scuip secretie alba
- 5Otita seroasa cronica ureche stanga
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 3Febra 37.2-37.5
- 4febra si frisoanele
- 33amigdale umflate... ce sa fac?
- 9Intarziere doza antibiotic pentru copil de 4, 10 luni
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 18Rinofaringita si otita medie copil 2 ani
- 5Transaminaze marite.
- 5Eficef 200 mg si alergia la penincilina
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 4tuse si febra de o saptamana
- 1Ureche înfundată Covid
Mai multe informații despre: Otita medie Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: