Otita medie supurata recidivata
21-06-2017JuNu este medic/terapeutJu
Buna seara, am o problema cu baietelu meu de 2 ani!In luna martie a facut o forma de otita medie acuta supurata, a urmat un tratament de 5 zile Augumentin, 7 zile Cefuroxima(intra-muscular, 9 zile Cefort intra-muscular)intr-un final dupa acest ultim antibiotic administrat in urma Antibiogramei s-a vindecat cu un ultim verdict("mai este putin rosu")mentionez ca s-a intamplat la urechea dreapta!Acum, de 10 zile ma confrunt cu aceeasi problema dar la urechea stanga!dupa un tratament de 9 zile XIFIA, picaturi nazale Vibrocil, si picaturi auriculare Otipax! Iar de astazi Cefort intr-muscular.Intrebarea mea este ce analize sau demersuri as putea efectua pentru a depista cauza si daca i-au fost sau sunt afectate oscioarele auditive sau oasele apofiziei mastoide sau daca vasele sanguine sunt infundate?sunt mai multi factori care ar putea afecta mai multe..si ma ingrijoreaza asta!Va rog un SFAT! Va multumesc
Buna seara, am o problema cu baietelu meu de 2 ani!In luna martie a facut o forma de otita medie acuta supurata, a urmat un tratament de 5 zile Augumentin, 7 zile Cefuroxima(intra-muscular, 9 zile Cefort intra-muscular)intr-un final dupa acest ultim antibiotic administrat in urma Antibiogramei s-a vindecat cu un ultim verdict("mai este putin rosu")mentionez ca s-a intamplat la urechea dreapta!Acum, de 10 zile ma confrunt cu aceeasi problema dar la urechea stanga!dupa un tratament de 9 zile XIFIA, picaturi nazale Vibrocil, si picaturi auriculare Otipax! Iar de astazi Cefort intr-muscular.Intrebarea mea este ce analize sau demersuri as putea efectua pentru a depista cauza si daca i-au fost sau sunt afectate oscioarele auditive sau oasele apofiziei mastoide sau daca vasele sanguine sunt infundate?sunt mai multi factori care ar putea afecta mai multe..si ma ingrijoreaza asta!Va rog un SFAT! Va multumesc
3 comentarii
1 la 2 ani..dupa o singura Otita.. inca NU este afectat nimic in ureche...
NU asta trebuie sa va ingrijoreze
2 Acum se cauta CAUZA care duce la otite
si asta este un nas infundat sau un gat iritat.. cel mai frecvent..de la un reflux gastro-esofagian.. datorat unor alimente pe care copilul nu le digera corect
3 asa ca ce trebuie sa va ingrijoreze..este Alimentatia corecta a copilului.. mai cu seama, ce consuma inainte de culcare... ca sa nu faca reflux gastro-esofagian in somn
NU asta trebuie sa va ingrijoreze
2 Acum se cauta CAUZA care duce la otite
si asta este un nas infundat sau un gat iritat.. cel mai frecvent..de la un reflux gastro-esofagian.. datorat unor alimente pe care copilul nu le digera corect
3 asa ca ce trebuie sa va ingrijoreze..este Alimentatia corecta a copilului.. mai cu seama, ce consuma inainte de culcare... ca sa nu faca reflux gastro-esofagian in somn
Este posibila si aceasta varianta, de obicei consuma ciorba seara si astepram minimum 3 ore pana la culcare!Dar un control special care ar putea fi acela?va multumesc pentru raspuns!
ciorba e consuma la pranz.. fara otet, lamaie si foarte putin bors de casa
NU se consuma nici fructe si nici dulciuri inainte de culcare
NU se consuma nici fructe si nici dulciuri inainte de culcare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita congestiva!
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 15polipi, otita si pisici... Va rog, un raspuns!
- 0otita medie, ptr domnul doctor Flueraru
- 12Otita la copil de 2 ani cu 35 zile de antibiotic...
- 9Otita medie + rinita
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 23otite repetate la copil de 3 ani
- 1otita medie?
- 0durere la ureche
- 1timpanotomie
- 5si de 1 saptamana si jumatate tot ii curge o sectetie din ureche
- 2Otita - recidiva dupa amoxicilina
- 5am 40 ani si otita seroasa
- 14Otita sau tras de curent?
- 1Solutie auriculara cu cloramfenicol