otita medie supurenta la copil
Am un nepotel de 4 ani si i-a curs puroi apoi sange din ureche si l-am dus la Orl. A primit tratament cu Cedax.Suspensie orala nu se gaseste si i-a m luat capsule din care trebuie sa-i dau 1/2.
Intrebarea mea este ce fac cu cealalta jumatate ca mi-a spus la farmacie ca se arunca.
Medicamentul e ff scump si vreau sa stiu daca intradevar desfacute aceste capsule' se dezaactiveaza' sau nu.
Se poate utiliza si cealalta jumatate sau nu?
Va multumesc anticipat.
Intrebarea mea este ce fac cu cealalta jumatate ca mi-a spus la farmacie ca se arunca.
Medicamentul e ff scump si vreau sa stiu daca intradevar desfacute aceste capsule' se dezaactiveaza' sau nu.
Se poate utiliza si cealalta jumatate sau nu?
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
1.capsula este conceputa sa se absoarba in intestine...
desfacuta, , , ajunge in stomac si se neutralizeaza substanta activa'
asa ca nici acea administrata Nu isi face efectul
2. o otita acuta supurata cu timpan spart...este o urgenta medicala, necesita aspiratii zilnice a secretiilor din ureche
Va recomand sa internati copilul in clinica ORL...unde sub control orl se vindeca urechea
3 un tratament incomket si incorect acum...duce la o cronicizare a infectiei..copilul ramane cu timpan spart pentru tot restul vietii
desfacuta, , , ajunge in stomac si se neutralizeaza substanta activa'
asa ca nici acea administrata Nu isi face efectul
2. o otita acuta supurata cu timpan spart...este o urgenta medicala, necesita aspiratii zilnice a secretiilor din ureche
Va recomand sa internati copilul in clinica ORL...unde sub control orl se vindeca urechea
3 un tratament incomket si incorect acum...duce la o cronicizare a infectiei..copilul ramane cu timpan spart pentru tot restul vietii
Va multumesc din suflet pentru indicatia data. Ideea e, ca nu avem o clinica ORL, iar despre sectia din spital nu vreau sa comentez. In prima faza a primit copilul tratament cu augmentin si niste picaturi. apoi, dupa un tratament de 7 zile i-a curs sange din ureche. Sa nu ma intelegeti gresit AM FOST CU EL LA MEDIC ORL, nu la medic de familie, dar nimeni
nu mi-a spus despre acest incomveniet al antibioticului decit farmacista.
Datorita dvs stiu ce am de facut. Multumesc mult.
nu mi-a spus despre acest incomveniet al antibioticului decit farmacista.
Datorita dvs stiu ce am de facut. Multumesc mult.
Buna ziua. Baietelul meu de aproape 4 ani a fost diagnosticat cu otita supurata. Va rog sa imi spuneti cum ii pot igieniza urechea, avand in vedere ca are secretii destul de abundente. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 3Am fost diagnosticata cu otita cu 2 ani in urma
- 26cit timp dureaza otita ?
- 4otita colesteatomoasa exista tratament prin endoscopie?
- 7otita seroasa - sfaturi
- 3otita medie seroasa
- 5Otita seroasa cronica ureche stanga
- 15polipi, otita si pisici... Va rog, un raspuns!
- 4otita medie la bebe de 4 luni
- 4probleme cu urechea in continuare
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 3otite repetate baietel 1 an si 4 luni
- 18Rinofaringita si otita medie copil 2 ani
- 2Otita si sforait copil 4 ani
- 0otita medie seroasa
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 5am 40 ani si otita seroasa
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 5Otita medie acuta-e bun tratamentul?
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: