Nepotica mea in varsta de 7 ani face foarte des otita

12-04-2023
Ibbyn
Nu este medic/terapeut
Ibbyn
Buna ziua!
Nepotica mea in varsta de 7 ani face foarte des otita.Dupa consult ORL i-a fost recomandat :operatie de vegetatii adenoide si montare aeratoare timpan.As dori sa stiu ce riscuri implica renuntarea la montarea acestor aeratoare.Lichidul din ureche se poate resorbi dupa operatia de polipi si fara montarea acestor aeratoare?
Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
13-04-2023, ora 08:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. ce doriti Dvs..sa stiti acum... nu prea ajuta pe copil cu nimic.. medicii ORL o sa.si faca meseria si copilul o sa fie bine.. un timp.
2 daca Nu tratati si Cauza problemei. care a dus la formarea lichidului in spatele timpanului..atunci problema poate sa revina
3. Ce defapt trebuie sa Stie o mama si o bunica.. este De Ce ? copii fac polipi si otite
Cauza sunt doar 2
UNU.. este Lpatele de vaca si alte alimente producatoare de MUCUS. care fac un conflict in intestin cu sistemul limfatic..si acel mucus este aruncat din intestin pri mucoasele nasale, faringiene
DOI... este REfluxul gastro esofagian in somn... Alimentatia Gresita seara cu mancaruri mai acre.. cu otet, lamai, usturoi, rosii...si consumul de Dulciuri si fructe dupa cina, inainte de cuulacre.. duc la un reflux in somn.. acidul gastric urca in somn..inflameaza amigdalele, polipii si infunda urechile

PS. faceti tot ce a spus medicul ORL plus.. consult Gastrologie.. tratamentul problemelor digestive plus... schimbarea Radicala a stilului alimentar...
0
13-04-2023, ora 15:22
Ibbyn
Nu este medic/terapeut
Ibbyn
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: