Operatie tiroida

Buna ziua! In 2021, intamplator mi s-au descoperit noduli pe glanda, pe partea dreapta2 mai mici, undeva la 2-3mm, iar pe partea stanga unul de 10 mm, care in timp a ajuns undeva la 14 mm. Medicul la care am mers pana acum mi-a spus sa nu-mi fac probleme, ca nu este de operat. Mentionez ca am facut in acest timp mereu analizele, insemnand ATPO, TSH, FT4, FT3, Magneziu, Calciu. Toate au iesit in parametri, deci nu mi s-a dat niciun tratament, decat Sun D3, si 4Bones Plus pentru ca am descoperit ca am si o osteopenie (la 33 de ani).
Recent, am mers si la alt medic care a comparat marimea nodulului cel mare de cand a fost descoperit si pana acum si m-a trimis direct la operatie.
Mie mi s-a parut ciudata aceasta abordare, nu stiu ce sa mai cred, in ce directie sa merg.
As dori si parerile dv, in special medicilor pentru ca sunt cu moralul la pamant, nu sunt neaparat impotriva operatiei, dar vreau sa fac aceasta operatie doar daca este neaparata nevoie.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Recent, am mers si la alt medic care a comparat marimea nodulului cel mare de cand a fost descoperit si pana acum si m-a trimis direct la operatie.
Mie mi s-a parut ciudata aceasta abordare, nu stiu ce sa mai cred, in ce directie sa merg.
As dori si parerile dv, in special medicilor pentru ca sunt cu moralul la pamant, nu sunt neaparat impotriva operatiei, dar vreau sa fac aceasta operatie doar daca este neaparata nevoie.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5noduli tiroidieni.. singura solutie e operatia
- 8factor reumatoid mare
- 0Nodul tiroida
- 10Strangere de gat
- 0Noduli tiroidieni si tireoperoxidaza f mare
- 4Respiratie dificila si presiune in piept
- 2Nodul tiroidian - tratament cu jodid
- 3Cer parerea unui medic endocrinolog in vederea unei tiroidectomii totale!
- 0Analize tiroida
- 2Umflaturi in stânga și in dreapta gatului
- 0Nodul malign tiroida si antidepresive
- 0Glanda tiroida - As dori sa imi spuneti cum este operatia, cum este dupa operatie
- 1Noduli Tiroidieni
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 0Tiroida inflamata ecografic
- 0Inflamatie canal Wirsung
- 0Operatie tiroida
Mai multe informații despre: Nodulii tiroidieni noduli tiroidieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: