operatie ligament
Buna ziua. Am 2 saptamani de cand m am operat de ligament incrucisat anterior si de menisc.operatia a decurs bine.am facut un hematom care mi l a extras. S -au folosit 2 suruburi si ligamentul a fost inlocuit cu o portiune din ligamentul patelar.
Recuperarea merge bine, indoi genunchiul foarte mult dar cand fac fandarea uneori se aude un trosnet mic la nivelul rotulei si cand il intind la maximum uneori simt o mica durere in zona inferioara rotulei dar dispare.L a doctor merg peste o saptamana dar sunt cam speriat din cauza trosnetului.E normal ? O sa mi treaca?Ce parere aveti?VA MULTUMESC
Recuperarea merge bine, indoi genunchiul foarte mult dar cand fac fandarea uneori se aude un trosnet mic la nivelul rotulei si cand il intind la maximum uneori simt o mica durere in zona inferioara rotulei dar dispare.L a doctor merg peste o saptamana dar sunt cam speriat din cauza trosnetului.E normal ? O sa mi treaca?Ce parere aveti?VA MULTUMESC
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Am nevoie de un sfat: sa ma operez sau sa fac niste sedinte de kinetoterapie?
- 5fractura-smulgere masiv spinos platou tibial drept
- 4Ligamentoplastie.. As dori niste detalii care sa ma ajute sa aleg.
- 0leziune partiala LIA
- 14RMN
- 8Ligament incrucisat anterior si ligamentoplastie
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 0recuperare dupa operatie de ligamente incrucisate
- 3Recuperarea dupa operatia de ruptura ligamente incrucisate
- 1Recuperare L.I.A.
- 0Operație lia
- 1Dureri după operatie LIA in spatele genunchiului operat
- 1kinetoterapie post operatorie LIA.
- 4Dupa 10 luni de la operatia LIA si menisc nu pot merge normal si am dureri
- 1Ruptura parțiala LIA
- 1LIA rupt dar fara instabilitate. Sa ma operez?
- 4Posibilitate de ligamentoplastie după 7 ani de la accidentare LIA?
- 1Artroscopie degenerare mucoidala LIA
Mai multe informații despre: ligamentul incrucisat anterior
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: