Operatie leziune menisc
Buna ziua,
Numele meu este Victoria si am 28 de ani. Am avut o artroscopie, acum o luna jumătate pentru o leziune de menisc de gradul 2 la piciorul drept. La 4 săptămâni dupa operatie, am flexat piciorul mai mult decât trebuia si am simțit o durere si s-a auzit o trosnitura. In ziua respectiva am simțit o mică jena, iar la 2 zile dupa, am avut o durere “surda” in interiorul genunchiului. Aveam deja o săptămâna de fizioterapie cu curenți si ultra-sunet si 4 zile de kineto făcute. Doresc sa menționez ca pana la mișcarea greșita nu m-a durut piciorul. Am continuat cu fizioterapia încă 2 săptămâni si kineto am intrerupt. Durerile au încetat, însă din cand in cand ma mai jenează. Mai ales dimineata si seara. Jena, pe care înainte nu o aveam. Aceasta jena nu este tot timpul localizata in același loc. Poate fi ori in spatele piciorului, ori in interiorului genunchiului. Au trecut aproape 3 săptămâni de la mișcarea forțată. Genunchiul nu este umflat. Am motive sa ma îngrijorez? Este posibil sa se fi întâmplat ceva grav, de la acea trosnitura? Vor trece aceste dureri? Medicul care m-a operat, nu mi-a dat motive de îngrijorare. Multumesc frumos!
Numele meu este Victoria si am 28 de ani. Am avut o artroscopie, acum o luna jumătate pentru o leziune de menisc de gradul 2 la piciorul drept. La 4 săptămâni dupa operatie, am flexat piciorul mai mult decât trebuia si am simțit o durere si s-a auzit o trosnitura. In ziua respectiva am simțit o mică jena, iar la 2 zile dupa, am avut o durere “surda” in interiorul genunchiului. Aveam deja o săptămâna de fizioterapie cu curenți si ultra-sunet si 4 zile de kineto făcute. Doresc sa menționez ca pana la mișcarea greșita nu m-a durut piciorul. Am continuat cu fizioterapia încă 2 săptămâni si kineto am intrerupt. Durerile au încetat, însă din cand in cand ma mai jenează. Mai ales dimineata si seara. Jena, pe care înainte nu o aveam. Aceasta jena nu este tot timpul localizata in același loc. Poate fi ori in spatele piciorului, ori in interiorului genunchiului. Au trecut aproape 3 săptămâni de la mișcarea forțată. Genunchiul nu este umflat. Am motive sa ma îngrijorez? Este posibil sa se fi întâmplat ceva grav, de la acea trosnitura? Vor trece aceste dureri? Medicul care m-a operat, nu mi-a dat motive de îngrijorare. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatie de menisc... febra, transpiratii nocturne foarte abundente
- 10leziune menisc intern genunchi drept
- 5probleme cu meniscul si ligamentele
- 6pete albe pe femur vizibile la ARTRO RM
- 9meniscectomie corn anterior menisc median
- 9Operatie Menisc intern, genunchi stang
- 23ruptura menisc intern
- 5dupa artroscopie
- 4Urgenta artroscopica ?! RMN genunchi traumatism ruptura LIA + leziuni menisc intern
- 4tratament in afectiunile meniscului
- 3Leziune menisc gradul 2
- 2Operatie menisc
- 3Durere la 2 luni dupa meniscectomie partiala
- 0Leziune de menisc gradul III
- 3Leziune grad 2 menisc intern, corn posterior(genunchi stang)
- 1Leziune de menisc gradul 2
- 4Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
- 1Ligamentoplastie genunchi
- 0Accident rutier la genunchiul stang
Mai multe informații despre: Leziunile de menisc leziunea de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: