Leziune de menisc gradul 2

16-10-2018
Iulicazbughin
Nu este medic/terapeut
Iulicazbughin
Buna ziua, am o durere la genunchiul drept de sproximativ 7 -8 saptamani , in acest timp am facut o ecografie de genunchi si rmn-uri, care au evidentiat o leziune de menisc gradul 2.medicul ortoped mi-a recomandat tratament conservator, fizioterapie si reevsluare dupa 3 saptamani, daca nu dispare durerea.medicul reumatolog mi-a recomamdat 10 sedi.te de fiziotetapie, tratament cu vimovo 2 tb/zi skudexa75/25mg 1tb/zi fleximobil aktiv 2cps/zi si artilane 1 fl/ zi, si sa nu pun piciorul in pamant pe toata durata fizioterapiei, urmand apoi sa-mi faca o injectie intraarticulara cu acid hialuronic.credeti ca ma va ajuta acea injectie, ca durearea nu a trecut fupa fizipterapie, s-a redus putin din intensitate in conditiile in care stau doar la pat, si folosesc carje pemtru deplasare. Multumesc!
1 comentarii
0
17-10-2018, ora 09:57
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
parerile sunt impartite in privinta acestor injectii la fel ca si rezultatele studiilor care le evalueaza eficienta. Mai pe romaneste poate da, poate nu...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: